ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Ο 23χρονος Έρλινγκμαρκ πρώτη μεταγραφή για τους Περιστεριώτες το 2022

Ο Τζαν Όγκουστ Έρλινγκμαρκ κατά την υπογραφή του στον Ατρόμητο | 12 Ιανουαριου 2022
Ο Τζαν Όγκουστ Έρλινγκμαρκ κατά την υπογραφή του στον Ατρόμητο | 12 Ιανουαριου 2022 PRINT SCREEN

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την πρώτη μεταγραφή του για το 2022, με τον 23χρονο Σουηδό αμυντικό χαφ, Τζαν Όγκουστ Έρλινγκμαρκ, να είναι από την Τετάρτη (12/1) επίσημα παίκτης των Περιστεριωτών.

Μετά την αλλαγή στον πάγκο του Ατρόμητου, με τον Κρις Κόλμαν να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, έχοντας ένα δύσκολο έργο μπροστά του, η διοίκηση των Περιστεριωτών προχώρησε και στην ενίσχυση του ρόστερ.

Ο Σουηδός αμυντικός χαφ, Τζαν Όγκουστ Έρλινγκμαρκ, είναι η πρώτη μεταγραφή του συλλόγου για το 2022. Ο 23χρονος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Γκέτεμποργκ, στις Ακαδημίες της οποίας έκανε και τα πρώτα του βήματα.

Στη σουηδική ομάδα κατέγραψε 132 συμμετοχές, σημειώνοντας μάλιστα και οκτώ γκολ, ενώ έχει αγωνιστεί και με την εθνική ομάδα της χώρας του τον Ιανουάριο του 2020 απέναντι στο Κόσοβο σε φιλική αναμέτρηση.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

"Ο Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του Τζαν Όγκουστ Έρλινγκμαρκ, που αποτελεί την πρώτη μεταγραφή για την περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Τζαν Όγκουστ Έρλινγκμαρκ είναι 23 ετών (22/4/1998), αγωνίζεται με την ίδια ευκολία ως αμυντικός χαφ και ως κεντρικός αμυντικός και μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της Γκέτεμποργκ, ομάδα από την οποία άρχισε την καριέρα του και πραγματοποίησε συνολικά 132 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας οχτώ γκολ ενώ κατέκτησε και το Κύπελλο Σουηδίας τη σεζόν 2019/20.

Μέσω των εμφανίσεών του κατάφερε να φτάσει και μέχρι την εθνική ομάδα της χώρας του, με την οποία έχει πραγματοποιήσει και μία συμμετοχή, παίζοντας ως βασικός στη νίκη της Σουηδίας κόντρα στο Κόσοβο, ενώ αποτελούσε σταθερό και βασικό μέλος των μικρών ομάδων των Σκανδιναβών.

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα, που διάλεξε και πήρε τη φανέλα με το νούμερο "17", πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις στο atromitosfc.gr:

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που όλα έκλεισαν θετικά και είμαι πλέον παίκτης του Ατρόμητου. Τις τελευταίες ώρες που είμαι στην Ελλάδα και στην ομάδα, όλοι με έχουν αγκαλιάσει, όλοι με έχουν βοηθήσει να αισθανθώ άνετα και ελπίζω όλα να πάνε καλά και στη συνέχεια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα και τους ανθρώπους της για την εμπιστοσύνη και ελπίζω να ανταποδώσω κι εγώ από την πλευρά μου στο γήπεδο".

Παράλληλα, μίλησε για την πρόσληψη του Κρις Κόλμαν, που συνέπεσε χρονικά με τη δική του μετακόμιση στην Ελλάδα.

"Έμαθα τις τελευταίες μέρες για το ότι προπονητής της ομάδας θα είναι ο Κρις Κόλμαν και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά γνωρίζω ότι είναι ένας προπονητής με σπουδαίες εμπειρίες και επιτυχίες όπως με την εθνική Ουαλίας. Πραγματικά ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του".

Καλώς ήρθες στον Ατρόμητο, Όγκουστ!"

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ