ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για τον Μάριο Τζαβίδα

Ο Μάριος Τζαβίδας με την Κ19 του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ
Ο Μάριος Τζαβίδας με την Κ19 του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ EUROKINISSI

Ο Ατρόμητος, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ετοιμάζεται να ανακοινώσει τη μεταγραφή του Μάριου Τζαβίδα τις επόμενες μέρες παρά τις επιπλοκές που παρατηρήθηκαν στο οικονομικό κομμάτι.

Σε μία σημαντική μεταγραφή με άξονα το μέλλον προχωράει ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Περιστερίου τα έχει βρει σε όλα με τον Μάριο Τζαβίδα, ο οποίος ανήκει στον Παναθηναϊκό και σύντομα αναμένεται να επισημοποιηθεί το deal. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις, οι οποίες πρόκειται να έρθουν είτε το Σάββατο (3/7), είτε την Κυριακή (4/7).

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει ενσωματωθεί ήδη στον Ατρόμητο, έτσι πλέον μένει το διαδικαστικό κομμάτι και η διευθέτηση λεπτομερειών, με την υπόθεση να έχει αίσιο τέλος παρά το "κόλλημα" που υπήρξε για τα τροφεία του ποδοσφαιριστή.

Πρόκειται για έναν παίκτη που αρέσει πολύ στον Άνχελ Λόπεθ, ο οποίος πιστεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη του ποδοσφαιριστή μέσα απ' την ομάδα του Περιστερίου.

Ο Μάριος Τζαβίδας είναι 17 ετών, αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού επιθετικού και είναι απ' τα σημαντικότερα προϊόντα των τμημάτων υποδομής του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, θα πάρει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, καθώς δεν έχει μετρήσει κάποια επίσημη συμμετοχή με την πρώτη ομάδα των πρασίνων.

Θυμίζουμε πως ο μεγάλος αδερφός του Μάριου, Σπύρος Τζαβίδας, ανήκει επίσης στους πρασίνους και αγωνίζεται με την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ο Ατρόμητος βρίσκεται κοντά σε ακόμη μία κίνηση, καθώς η ομάδα του Περιστερίου βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Δημήτρη Χατζηισαΐα και δεν αργεί η ώρα που θα ανακοινωθεί επίσης.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ