ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Χατζηισαΐας όπως Κουλούρης

Ο Δημήτρης Χατζηϊσαΐας με τη φανέλα του Ατρομήτου
Ο Δημήτρης Χατζηϊσαΐας με τη φανέλα του Ατρομήτου EUROKINISSI SPORTS

Μετά από τον Ευθύμη Κουλούρη, ο Ατρόμητος προσπαθεί να κάνει την υπέρβαση και με τον Δημήτρη Χατζηισαΐα, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε πολύ προχωρημένες διαπραγματεύσεις.

Οι διοικούντες τον Ατρόμητο και πιο συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Γιώργος Σπανός έχει αποφασίσει να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν, κάνοντας ήδη την υπέρβαση με την απόκτηση του Ευθύμη Κουλούρη, ενώ σημαντικές ήταν κι οι προσθήκες των Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου, Τόμας Μπεντινέλι και Αλέξανδρου Καρτάλη.

Ωστόσο, οι Περιστεριώτες δεν δείχνουν διάθεση να σταματήσουν εδώ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, οι Περιστεριώτες βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Δημήτρη Χατζηισαΐα. Ο 28χρονος στόπερ ανήκει στη Ρίζεσπορ, αλλά δεν υπολογίζεται από την τουρκική ομάδα και βρίσκεται σε διαδικασία λύσης του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

Ο Ατρόμητος έχει καταθέσει μία πολύ καλή προσφορά, κοντά στα χρήματα που έδωσε στον Ευθύμη Κουλούρη (περίπου 250.000 ευρώ ετησίως) και ο "γάμος" φαίνεται πως είναι κοντά, αρκεί ο ποδοσφαιριστής να αποζημιωθεί κι από τη Ρίζεσπορ, από την οποία έχει να λάβει την επόμενη σεζόν περίπου 650.000 ευρώ.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ