ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος μεταγραφές: Συμφώνησε με Σουάρεθ για την άμυνα, παίρνει και Γκονζάλες

Ο Σουάρεθ πανηγυρίζει γκολ του σε αγώνα Αστέρας - ΑΕΚ τη σεζόν 2020-21
Ο Σουάρεθ πανηγυρίζει γκολ του σε αγώνα Αστέρας - ΑΕΚ τη σεζόν 2020-21 IN TIME SPORTS

Ο Ατρόμητος τα έχει βρει σε όλα με τον 32χρονο στόπερ Ντάνι Σουάρεθ για την ενίσχυση της άμυνας του ενώ παίρνει και τον Έντερ Γκονζάλες από την Σέπσι.

Ο Ατρόμητος βρήκε στο πρόσωπο του Ντάνι Σουάρεθ τον παίκτη που αναζητούσε για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός είναι γνωστός στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό από την εξαιρετική θητεία του για μία διετία στον Αστέρα Τρίπολης όπου είχε 55 συμμετοχές και τέσσερα γκολ ενώ πέρυσι έπαιξε στην Αμπχα της Σαουδικής Αραβίας, λόγω φυσικά της υψηλής οικονομικής πρότασης που δέχτηκε.

Πριν αφιχθεί στην Τρίπολη, αγωνιζόταν στην Πολωνία για λογαριασμό της Γκούρνικ Ζάμπζε. Εκεί είχε γεμάτες χρονιές με 81 συμμετοχές και 10 γκολ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία καθώς έπαιξε και σε αναμετρήσεις (4) του Europa League.

Με τη φανέλα του Ατρόμητου θα αγωνίζεται ο Εντερ Γκονζάλες καθώς έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας και απομένει να διευθετηθούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες στο deal με τη Ρουμάνικη Σέπσι, από την οποία και θα αποκτηθεί με μεταγραφή. Ο 25χρονος Ισπανός αποτέλεσε τον πρώτο μεταγραφικό στόχο των περιστεριωτών για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή (8αρι) και ύστερα από αρκετές διαπραγματεύσεις η υπόθεση είχε αίσιο τέλος.

Ο κάτοχος του κυπέλλου Ρουμανίας με την εν λόγω ομάδα (64 ματς και 3 γκολ) αποτελεί την δεύτερη μεταγραφή μετά τον Αυστριακό μέσο Αντρέας Κούεν. Αμφότεροι, προορίζονται να δώσουν ποιότητα στα χαφ και να βοηθήσουν δημιουργικά το αστέρι με την τεχνική τους κατάρτιση. Να σημειώσουμε ότι και οι δύο ήταν στην κορυφή της λίστας του Κρις Κόλμαν και των συνεργατών του για το νευαραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής. Επιπλέον, αξίζει να αναφέρουμε ότι υπήρχαν αρκετοί μνηστήρες τόσο από τη Ρουμανία, όσο και από Κύπρο, Ισραήλ, Ελλάδα.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ