ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος, μεταγραφές: Γιουμπιτάνα στα προσεχώς

Ατρόμητος, μεταγραφές: Γιουμπιτάνα στα προσεχώς

Ο 24χρονος Ντένζελ Γιουμπιτάνα είναι ο παίκτης που ξεχώρισε περισσότερο απ' όλους στην Super League 2. Η πλευρά του Βέλγου συζήτησε με τον Ατρόμητο και δεν αποκλείεται "γάμος" σύντομα.

Φεβρουάριος 2022 και ο Ηρακλής κάνει δικό του τον Ντένζελ Γιουμπιτάνα ως ελεύθερο από την Ρόντα. Ο 24χρονος επιτελικός μέσος τη φετινή σεζόν με τους Θεσσαλονικείς σκόραρε 14 γκολ και μοίρασε 4 ασίστ σε 23 αναμετρήσεις. Πέρυσι σε 34 αγώνες, ολοκλήρωσε την αγωνιστική περίοδο με 10 γκολ και 3 ασίστ.

Οι επιδόσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από την πρώτη κατηγορία με τον Ατρόμητο να τον παρακολουθεί στενά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, μάλιστα, το σκάουτινγκ μετουσιώθηκε σε ραντεβού της διοίκησης των Περιστεριωτών με την πλευρά του παίκτη.

Ατρόμητος και εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή συζήτησαν και εφόσον, φυσικά, δεν αλλάξει κάτι σε αυτά που τέθηκαν επί τάπητος, τότε, δεν αποκλείεται οι εμπλεκόμενοι να ντιλάρουν και ο Βελγοσουριναμέζος να γίνει κάτοικος Αθηνών.

Ο "γάμος" είναι κοντά, αλλά στο Περιστέρι πρώτα απ' όλα θέλουν να κλείσουν το θέμα του προπονητή. Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί στο τέλος της εβδομάδας ή αρχές της επόμενης με τον Κόουλμαν να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Θυμίζουμε πως για την υπόθεση Ατρόμητος - Γιουμπιτάνα είχατε ενημερωθεί από την εκπομπή του SPORT24, Show Must Go On. Δείτε το βίντεο στο 23:02 παρακάτω:

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ