ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Με πολλές απουσίες κόντρα στον ΟΦΗ

Ατρόμητος: Με πολλές απουσίες κόντρα στον ΟΦΗ
Ο Ουαζντί Κεσχρίντα INTIME SPORTS

Το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον ΟΦΗ ανοίγει την αυλαία της 18ης αγωνιστικής στη Stoiximan Super League με την ομάδα του Περιστερίου να έχει πολλά προβλήματα και απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών.

Ο Ατρόμητος ο οποίος τις τελευταίες αγωνιστικές έχει μόνο θετικά αποτελέσματα υποδέχεται τον ΟΦΗ το Σάββατο (13/1) το βράδυ στο ματς που θα ανοίξει την αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του Περιστερίου θα παραταχθεί με πολλά προβλήματα και απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών λόγω του Κυπέλλου Εθνών αλλά και λόγω τραυματισμών. Συγκεκριμένα εκτός θα είναι οι διεθνείς Κεσχρίντα και Καμαρά αλλά και οι Ρομπάιγ, Έντερ (τιμωρημένος), Φριντζόνσον και Έρλινγκμαρκ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με πολλά προβλήματα θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ ο Ατρόμητος στο Περιστέρι (13/01 19:00).

Χωρίς τους διεθνείς Κεσχρίντα και Καμαρά αλλά και τον Ρομπάιγ, ο οποίος έχει επιστρέψει στις προπονήσεις αλλά κρίθηκε ανέτοιμος θα αγωνιστεί ο Ατρόμητος κόντρα στον ΟΦΗ.

Παράλληλα εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Έντερ, ο Φριντζόνσον που αποχώρησε τραυματίας στο ματς με τον Βόλο έχοντας υποστεί αιμάτωμα στο ζυγωματικό αλλά και ο Έρλινγκμαρκ που έχει σφίξιμο στον λαγονοψοΐτη.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ατρομήτου: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Πομόνης, Ιμερέκοφ, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Κούντε, Κούεν, Καραμάνης, Βρακάς, Γιουμπιτάνα, Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι, Τριμμάτης".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ