STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - Λαμία 0-0: Ένα δοκάρι και ένας βαθμός για κάθε ομάδα

SUPERLEAGUE 2022-2023 /  -   (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2022-2023 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ισόπαλη 0-0 έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ατρόμητο και τη Λαμία για την 5η αγωνιστική της Super League. Είχαν από ένα δοκάρι οι δύο ομάδες, όμως δεν βρήκαν δίχτυα.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ατρόμητο και τη Λαμία για την 5η αγωνιστική της Super League, με το ματς να λήγει 0-0. Είχαν τις τελικές τους οι δύο ομάδες, με τους Φθιώτες να έχουν το πρώτο δοκάρι στις αρχές του δευτέρου μέρους και τους Περιστεριώτες να απαντούν στις καθυστερήσεις.

Ατρόμητος - Λαμία 0-0: Ένα δοκάρι και ένας βαθμός για κάθε ομάδα

Μοιρασμένη ήταν η κατοχή στο πρώτο μέρος. Οι γηπεδούχοι είχαν τις περισσότερες τελικές και χωρίς βέβαια τη μεγάλη ευκαιρία, με τους Κλωναρίδη και Ρομπάιγ να είναι ιδιαίτερα δραστήριοι. Ωστόσο, η μεγαλύτερη ευκαιρία ανήκε στη Λαμία, με τον Ντε Βινσέντι από το ύψος του πέναλτι να πιάνει ένα αδύναμο σουτ.

Η Λαμία μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 47ο λεπτό άγγιξε το γκολ. Ο Ντε Βινσέντι πήρε την κεφαλιά έπειτα από γέμισμα από τα δεξιά και η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Γιαννιώτη. Ο Ατρόμητος δεν μπορούσε να πατήσει στην περιοχή των φιλοξενούμενων.

Από την άλλη, η Λαμία ήταν πιο επικίνδυνη. Στο 68' ο Ασκόβσκι ανάγκασε τον κίπερ των Περιστεριωτών σε δύσκολη επέμβαση, ενώ στο 72' ο Γιακουμάκης δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων.

Ο Ατρόμητος απείλησε ξανά με σουτ του Μουνίθ εκτός περιοχής, με τον Σαράνοβ να μπλοκάρει. Στις καθυστερήσεις ο Γκονζάλεθ εκτέλεσε απευθείας, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο, δεν πέρασε όμως και την γραμμή.

Ατρόμητος - Λαμία 0-0: Ένα δοκάρι και ένας βαθμός για κάθε ομάδα

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Κεσχρίντα, Γκονζάλεθ, Φριντζόνσον (79' Μουνίθ), Κουέν, Ρομπάιγ (89' Τζαβίδας), Κλωναρίδης (62' Τζαβίδας), Κιάρτανσον (62' Ροτάριου)

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοβ, Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοβ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Τσιλούλης, Σλίβκα (79' Τσούκαλος - 90+3' Μπάμπης), Ντε Βινσέντι, Μανούσος (59' Γιακουμάκης)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ