FOOTBALL LEAGUE

Aτρόμητος-Καλλιθέα 1-0

Aτρόμητος-Καλλιθέα 1-0
New Image

Το απόλυτο στις πρώτες πέντε αγωνιστικές διατήρησε ο Ατρόμητος που επικράτησε 1-0 της Καλλιθέας στο γήπεδο του Περιστερίου.

Το γκολ του Μελισσά στο 39' με κεφαλιά έκρινε τον αγώνα. Το άγχος της νίκης επηρέασε τους γηπεδούχους που δημιούργησαν ελάχιστες ευκαιρίες στο υπόλοιπο της αναμέτρησης και φρόντισαν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ.
Η Καλλιθέα προσπάθησε να φύγει τουλάχιστον με την ισοπαλία και έχασε την σημαντικότερη ευκαιρία στον αγώνα στο 75' όταν ο Σαρμιέντο σε αντεπίθεση σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Μιχαηλίδης απέκρουσε και ο Καζαντζής από την μικρή περιοχή και με πλάτη προς το τέρμα έστειλε την μπάλα άουτ.

Από το σημείο αυτό ο Ατρόμητος οπισθοχώρησε και φρόντισε να κρατήσει το μηδέν για τέταρτο παιχνίδι. H Καλλιθέα δεν το εκμεταλλεύτηκε και έφυγε ηττημένη από το Περιστέρη. Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Aτρόμητος: Mιχαηλίδης, Μαρίνος, Ρόβας(70' Κόρμπος), Ιωάννου, Μελισσάς, Μασάρα, Φαβάλι(79' Τάτος), Μπρίτο, Περόνε, Κριπιντίρης, Καλαντζής(85' Νικολόπουλος)

Καλλιθέα: Παπαδόπουλος, Τόσκας, Σύρος, Παραράς, Δημήτρης, Μαρκομιχάλης(72' Σαρμιέντο), Κισκαμπάνης, Νατσούρας, Γιάμπρουσιτς, Μαρκόφσκι(60' Καζαντζής), Καραδήμος

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής

Κυριακή 16:00

Kαβάλα - Καλαμάτα
Αν. Καρδίτσας - ΠΑΣ Γιάννινα
Εθνικός - Εθνικός Αστέρας
Βέροια - Απόλλων Καλαμαριάς
Ιωνικός - Ηλυσιακός
Αγροτικός Αστέρας - Διαγόρας
Κέρκυρα - Ολυμπιακός Βόλου
Δευτέρα 18:30
Kαστοριά - Πιερικός





















TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ