ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Χωρίς τον Γκάλο υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ροντρίγκο Γκάλο διεκδικεί τη μπάλα από τον Τζόλη σε φάση από το ματς ΠΑΟΚ - Ατρόμητος για τη Super League
Ο Ροντρίγκο Γκάλο σε φάση από το ματς ΠΑΟΚ - Ατρόμητος EUROKINISSI

Ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί το Σάββατο (30/10, 17:15) τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Νταμίρ Κάναντι να μην έχει στη διάθεση του τον Ροντρίγκο Γκάλο.

Με την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (30/10) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για την 7η αγωνιστική της Super League Interwetten με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 20 παίκτες και από την οποία απουσιάζει ο Ροντρίγκο Γκάλο.

Ο Αυστριακός τεχνικός έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τους: Μανδά, Γιαννιώτη, Νάτσο, Γούτα, Γκαλβάο, Κιβρακίδη, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλο, Μάτιτς, Μανούσο, Σάλομον, Αγκάγιεφ, Γιακουμάκη, Κωτσόπουλο, Ρισβάνη, Μπουσούλατζιτς, Τομάσεβιτς, Χαρίση, Ενσικουλού και Στρούγγη.

Με την ανακοίνωση της αποστολής η ομάδα αναχώρησε για το ξενοδοχείο. Όλοι όσοι δεν βρίσκονται στην αποστολή θα προπονηθούν αύριο με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

*Αρνητικά βγήκαν όλα τα τεστ μοριακού ελέγχου για κορονοϊό, στα οποία υποβλήθηκαν οι άνθρωποι του Ατρόμητου ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ