STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - ΑΕΚ 1-0

Ατρόμητος - ΑΕΚ 1-0
Μπέλιτς, Κλωναρίδης INTIME SPORTS

Σε ένα παιχνίδι που είχε μόνο ένα ημίχρονο (δεύτερο) ο Ατρόμητος νίκησε δίκαια την ΑΕΚ με 1-0. Η κακή διαιτησία, ευτυχώς δεν έγινε πρωταγωνίστρια. Δείτε τις φάσεις και τα γκολ.

Αρκετό πάθος λόγω... Κυπέλλου, αρκετό ξύλο, βροχή σε ένα ματς που έλειψε η ποιότητα αλλά ευτυχώς οι λανθασμένες αποφάσεις του διαιτητή δεν έκριναν το αποτέλεσμα. Καλός ο Ατρόμητος χωρίς όμως να δημιουργήσει τρομερές ευκαιρίες, ενώ για ακόμα ένα ματς που προηγείται ο προπονητής του γύρισε πίσω την ομάδα και περίμενε να τελειώσει το ματς...

Από την άλλη μεριά η ΑΕΚ δεν παρουσίασε κάτι, ήταν σε κακή μέρα αρκετοί βασικοί της ποδοσφαιριστές και ίσως να άξιζε την ισοπαλία, αλλά στο τέλος του 90λεπτου οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.

Δείτε εδώ το LIVE της αναμέτρησης Ατρόμητος - ΑΕΚ.


Ταυτότητα του αγώνα


Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Διαιτητές: Σπάθας (Πειραιά) / Ευθυμιάδης (Πιερίας) Γκάγκας (Λάρισας)

4ος Διαιτητής: Βοσκάκακης (Ρεθύμνου)

Συνθέσεις:

Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Μπέλιτς (Δημούτσος 68'), Γιαννούλης, Τόμας, Τάτος, Ζουέλα, Επστάιν (Μακρής 83'), Σφακιανάκης, Μήτρογλου, Μπάλας

ΑΕΚ (Κωστένουγλου): Αραμπατζής, Κοντοές, Κάλα, Μπέλεκ, Χοσέ Κάρλος, Λυμπερόπουλος (Σιαλμάς 31'), Μάκος (Γκερέιρο 68'), Καράμπελας, Μανωλάς, Γεωργέας, Κλωναρίδης (Μπερνς 46')

Σκόρερ: Σφακιανάκης (1-0 57')

Κίτρινες κάρτες: Λυμπερόπουλος (21'), Ιτάνζ (21'), Ζουέλα (26'), Τάτος (73'), Μανωλάς (76'), Κοντοές (85')

Ανασκόπηση αγώνα

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης δεν είχε να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο για τις δύο ομάδες. Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά, ενώ η ΑΕΚ φάνηκε μουδιασμένη και έδειξε να πατάει λίγο καλύτερα στα πόδια της μετά το 35ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο την αντίπαλη άμυνα, αλλά χωρίς να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη φάση, ενώ το ίδιο ήταν και για τον δικέφαλο με κάποια άστοχα σουτ. Αναγκαστικά τις "βαφτίζουμε" ευκαιρίες για να σημειώσουμε και κάποια φάση.

Προς το τέλος του πρώτου 45λεπτου η ΑΕΚ φάνηκε να θέλει να πάρει περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες, αλλά μέχρι εκεί. Το σημαντικότερο ίσως για το πρώτο μισό, η αναγκαστική αλλαγή του Λυμπερόπουλου ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις και στη θέση του πέρασε ο Σιαλμάς.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ξεκίνησε και η βροχή στο Περιστέρι, κάνοντας τη δουλειά των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων ακόμα πιο δύσκολη. Στο 52' η φάση που σημάδεψε τον αγώνα, με τον Σπάθα να παίρνει πίσω λανθασμένα την απόφαση για πέναλτι και να δίνει φάουλ σε πεντακάθαρο μαρκάρισμα του Σιαλμά εντός περιοχής.

Την συγκεκριμένη φάση ακολούθησαν οι αποβολές των Δημητριάδη και Δώνη αλλά και το γκολ του Ατρομήτου που έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν για επιθετικό φάουλ του Μήτρογλου. Η ΑΕΚ πίεσε στη συνέχεια αλλά ο Σιαλμάς ήταν ο μοιραίος παίκτης για την Ένωση.

Η ΑΕΚ πίεζε για την ισοφάριση, ο Κωστένογλου έβγαλε τον έναν αμυντικό χαφ (Μάκος) και έβαλε τον Γκερέιρο προκειμένου να δώσει περισσότερο ποιότητα και επιθετική αντίληψη στο παιχνίδι του δικεφάλου, αλλά τα πράγματα δεν άλλαξαν και το τελικό αποτέλεσμα παρέμεινε.

Πού κρίθηκε το παιχνίδι

Στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία του Ατρομήτου όταν αυτή χρειάστηκε, στα καλά διαστήματα της ομάδας του Περιστερίου και στην κακή μέρα που βρέθηκαν αρκετοί παίκτες της ΑΕΚ και κυρίως ο Σιαλμάς ο οποίος έκανε και πέναλτι (δεν δόθηκε) και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για την ισοφάριση. Ευτυχώς δεν κρίθηκε στην λάθος απόφαση του Σπάθα.

Η συνέντευξη Τύπου

Δώνης: " Αν κάποιος πρέπει να διαμαρτύρεται αυτός είναι ο Ατρόμητος"

Κωστένογλου: " Όχι δικαιολογίες, όχι απογοήτευση"

Στατιστικά αγώνα

1

Γκολ

0

0

Ασίστ

0

6

Σουτ

6

3

Σουτ εντός μεγάλης περιοχής

2

3

Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής

3

0

Κεφαλιές

1

2

Αποκρούσεις

2

12

Επεμβάσεις

13

25

Κλεψίματα

14

11

Φάουλ

20

5

Οφσάιντ

2

3

Κόρνερ

0

52

Λάθη

52

5/14

Γεμίσματα

4/20

Το φιλμ του αγώνα

14': Πάσα του Μήτρογλου έξω από την περιοχή της ΑΕΚ στα δεξιά της περιοχής του δικεφάλου στον Μπέλιτς, σουτ του τελευταίου, η μπάλα ψηλά πάνω από την εστία.

36': Στην αντεπίθεση ο Ατρόμητος με Σκόνδρα και Μήτρογλου, ο πρώτος βγάζει μπαλιά στην απέναντι μεριά, εκεί ο Επστάιν προσπαθεί να πλασάρει αλλά πέφτει κάτω μετά το κακό διώξιμο του Καράμπελα και ο Αραμπατζής μπλοκάρει

41': Κλέβει την μπάλα ο Μάκος έξω από την περιοχή του Ατρομήτου, δοκίμασε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

52': Στην αντεπίθεση ο Ατρόμητος, πάσα στον Σκόνδρα ο οποίος τσιμπάει την μπάλα στην γωνία της περιοχής, ο Σιαλμάς τον ανατρέπει πεντακάθαρα και ο διαιτητής σφυρίζει αρχικά πέναλτι, αλλά ο βοηθός τον παίρνει στον λαιμό του και το γυρίζει σε φάουλ σε μια λανθασμένη απόφαση.

55': Στην επίθεση η ΑΕΚ, ο Σιαλμάς έχει την μπάλα στα αριστερά, περνάει τον προσωπικό του αντίπαλο, σουτάρει μέσα από την περιοχή αλλά ο Ιτανζ μπλοκάρει στην δεξιά του γωνία.

57': ΓΚΟΛ (1-0) Στην περιοχή της ΑΕΚ ο Ατρόμητος, η μπάλα φτάνει έξω στον Επστάιν, σουτάρει η μπάλα στα σώματα, στρώνεται στον Σφακιανάκη, ο οποίος σουτάρει και στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Αραμπατζή.

64': Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ με τον Μπέλεκ, ο οποίος την κατάλληλη στιγμή δίνει την μπάλα στα αριστερά του στον Σιαλμά, ο οποίος μόνος του μπαίνει μέσα στην περιοχή, αλλά το πλασέ του ήταν πάρα πολύ κακό και η μπάλα πέρασε άουτ.

77': Ο Ατρόμητος στην επίθεση με τον Μήτρογλου, κάνει το ένα δύο με τον Σφακιανάκη, η μπάλα ξανά στον Μήτρογλου ο οποίος βρίσκεται μόνος του στην γραμμή της μεγάλης περιοχής πλασάρει απευθείας, αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.

79': Βαθιά μπαλιά στον Σιαλμά ο οποίος βγαίνει στην πλάτη του Ατρομήτου, αλλά η μπάλα έτρεξε πιο γρήγορα στο βρεγμένο τερέν από τον επιθετικό της ΑΕΚ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ