ΠΑΟΚ

Ατομικό "Σάλπι" υπό το βλέμμα Ζαγοράκη

Ατομικό "Σάλπι" υπό το βλέμμα Ζαγοράκη
INTIME SPORTS

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε στην διάρκεια της σημερινής πρωινής προπόνησης του ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, υπό το βλέμμα του προέδρου της ΠΑΕ, Θοδωρή Ζαγοράκη.

Ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ γυμνάστηκε μόνος του στην σημερινή πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής μετά από την κάκωση στα πλευρά που υπέστη στο παιχνίδι της Εθνικής το βράδυ της Τρίτης με την Κροατία στο Ζάγκρεμπ. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς.

Κατά τα άλλα το υπόλοιπο πρόγραμμα του τεχνικού του ΠΑΟΚ, Παύλου Δερμιτζάκη, περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα στην διάρκεια του οποίου έδειξε τα πλάνα του για το πώς προτίθεται να παρατάξει το σύνολό του στο μεθαυριανό παιχνίδι (11/09, 17:15) για την 2 αγωνιστική του πρωταθλήματος με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Η τελευταία προπόνηση στα πλαίσια της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ πριν η αποστολή αναχωρήσει για την Τρίπολη θα πραγματοποιηθεί αύριο (10/09, 12:30) στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Σε μία προπόνηση όπου αναμένεται να δώσει το παρών και ο Σαλπιγγίδης που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Ωστόσο το ερώτημα είναι αν ο Δερμιτζάκης θα μπορεί να υπολογίζει ή όχι στα πλάνα του για την βασική ενδεκάδα του αγώνα της Τρίπολης κόντρα στον Αστέρα στον διεθνή επιθετικό του ΠΑΟΚ. Για παν ενδεχόμενο όμως και όπως φάνηκε στο σημερινό οικογενειακό διπλό έχει έτοιμες τις εναλλακτικές του λύσεις.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει καταλήξει να παρατάξει το σύνολό του με σύστημα 4-2-3-1 με τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια και κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Κοντρέρας και Μαλεζά με τον Λίνο στα αριστερά και τον Μπουσαΐντι στα δεξιά.

Στα χαφ θα είναι το γνωστό δίδυμο των Γκαρσία και Βιτόλο έχοντας μπροστά τους τον Ίβιτς. Στα αριστερά του Σέρβου θα είναι ο Βιεϊρίνια και στα δεξιά ο Σλαπιγγίδης σε περίπτωση που μπορεί να αγωνιστεί και στην κορυφή της επίθεσης ο Παπάζογλου.

Σε περίπτωση ωστόσο ο Σαλπιγγίδης δεν μπορέσει να αγωνιστεί τότε οι δύο εναλλακτικές λύσεις του Δερμιτζάκη για την θέση του δεξιού χαφ θα είναι οι Κουτσιανικούλης ή Φωτάκης με την τελική απόφαση να λαμβάνεται αύριο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ