LA LIGA

Ατλέτικο - Βιγιαρεάλ 0-2: Έσπασε την κατάρα οκτώ αγώνων

Ο Ζεράρ Μορέμο της Βιγιαρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ατλέτικο για τη La Liga 2022-2023 στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο", Μαδρίτη | Κυριακή 21 Αυγούστου 2022
Ο Ζεράρ Μορέμο της Βιγιαρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ατλέτικο για τη La Liga 2022-2023 στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο", Μαδρίτη | Κυριακή 21 Αυγούστου 2022 © 2022 PABLO GARCIA/ASSOCIATED PRESS

Η Βιγιαρεάλ είχε οκτώ αγώνες να νικήσει την Ατλέτικο και τελικά πέρασε σαν σίφουνας από τη Μαδρίτη με 2-0 για τη 2η αγωνιστική της La Liga.

Η Βιγιαρεάλ έψαχνε την πρώτη νίκη επί της Ατλέτικο στη La Liga από τον Μάρτιο του 2018. Πέρασαν οκτώ αγώνες με ήττες και ισοπαλίες μέχρι το φετινό Αύγουστο, όταν το "κίτρινο υποβρύχιο" ήταν ανώτερο και δίκαια πήρε τη νίκη 2-0 για τη 2η αγωνιστική.

Οι παίκτες του Ουνάι Έμερι (που έψαχνε πρώτη νίκη επί του Ντιέγκο Σιμεόνε σε 17 αγώνες) είχαν τον έλεγχο του αγώνα από το 1ο ημίχρονο και δημιούργησαν απειλές για την εστία του Γιαν Όμπλακ. Τελικές είχε και η Ατλέτικο, αλλά όχι το ίδιο επικίνδυνες για τον Χερόνιμο Ρούλι. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας χρειάστηκε τελικά στο 78ο λεπτό, όταν έκανε μια ασύλληπτη επέμβαση σε κεφαλιά του Γιανίκ Καράσκο.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο Γέρεμι Πίνο είχε δώσει προβάδισμα στη Βιγιαρεάλ, ενώ λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν κάνει το 2-0, αλλά ο Όμπλακ έκανε μια επέμβαση που κράτησε τους "ροχιμπλάνκος" στο παιχνίδι, έστω κι αν στο τέλος δεν απέφυγαν την ήττα.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Ναουέλ Μολίνα και στο 7ο λεπτό του επιπλέον χρόνου ο Ζεράρ Μορένο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της La Liga

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

η

TAGS LA LIGA ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ