ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Ατλέτικο: Θύμισε το γκολ του Γκριεζμάν με τον Ολυμπιακό, με το οποίο άρχισε η πορεία του για την κορυφή των σκόρερ της

Ο Αντουάν Γκριεζμάν με τη φανέλα της Ατλέτικο σε ντέρμπι της La Liga απέναντι στην Ρεάλ | 24 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Αντουάν Γκριεζμάν με τη φανέλα της Ατλέτικο σε ντέρμπι της La Liga απέναντι στην Ρεάλ | 24 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Αντουάν Γκριεζμάν έγινε ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών της Ατλέτικο και οι Μαδριλένοι θυμήθηκαν το μέρος όπου άρχισε η πορεία του Γάλλου μεσοεπιθετικού προς την κορυφή: το "Καραϊσκάκης" σε ματς Champions League με τον Ολυμπιακό.

Η Ατλέτικο ηττήθηκε στον ημιτελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ από την Ρεάλ με 5-3 και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο θα έχει να θυμάται το συγκεκριμένο ντέρμπι και για έναν όμορφο λόγο.

Αυτός σχετίζεται με τον Αντουάν Γκριεζμάν, με τον 32χρονο διεθνή Γάλλο μεσοεπιθετικο να γράφει ιστορία με τη φανέλα της αφού με το γκολ που σημείωσε απέναντι στην Ρεάλ έγινε ο κορυφαίος σκόρερ της σε όλες τις διοργανώσεις με 174 γκολ.

Οι ροχιμπλάνκος θέλησαν μάλιστα να θυμίσουν στο φίλαθλο κοινό τους το παρθενικό γκολ του Γκριεζμάν με τη φανέλα τους και γύρισαν 10 χρόνια: στις 17 Σεπτεμβρίου όταν ο νεοφερμένος τότε από την Σοσιεδάδ παίκτης είχε σκοράρει στο "Καραϊσκάκης" στην ήττα της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε με 3-2 από τον Ολυμπιακό.

"Όλα άρχισαν εδώ", ανέφερε η ομάδα της Μαδρίτης στον λογαριασμό της στο Twitter, συνοδεύοντας το video με το γκολ του Γκριεζμάν.

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ