ΙΣΠΑΝΙΑ

Ατλέτικο: Θέλει να κάνει το μπαμ με Σουάρες

Ατλέτικο: Θέλει να κάνει το μπαμ με Σουάρες
AP PHOTO/JOSE MIGUEL FERNANDEZ DE VELASCO

Στην αποκάλυψη πως η Ατλέτικο περιμένει να μείνει ελεύθερος ο Λουίς Σουάρες από την Μπαρτσελόνα για να προσπαθήσει να τον αποκτήσει προχώρησε με δημοσίευμά της η μαδριλένικη "As".

Ενδιαφέρον για τον Λουίς Σουάρες σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα δεν δείχνουν μόνο ομάδες εκτός Ισπανίας αλλά και εντός... Όπως αποκάλυψε η "As" με δημοσίευμά της, η Ατλέτικο Μαδρίτης παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του και εμφανίζεται διατεθειμένη να κάνει προσπάθεια για το μεγάλο μπαμ με την απόκτησή του.

Το τελευταίο διάστημα τα ονόματα των Μίλικ, Καβάνι και Λακαζέτ ήταν αυτά που απασχόλησαν τη μεταγραφική επικαιρότητα των ροχιμπλάνκος, με το δημοσίευμα να αναφέρει πως το όνομα του Ουρουγουανού στράικερ έχει προστεθεί στη λίστα και είναι μάλιστα ο πολύ μεγάλος στόχος τους.

Στόχος που είναι ταυτόχρονα και πολύ δύσκολος, με δεδομένο πως η "Ατλέτι" δεν είναι στην καλύτερη δυνατή οικονομική κατάσταση αυτή την εποχή και σε περίπτωση που γίνει ένας άτυπος πλειστηριασμός για τον ελεύθερο Σουάρες, δύσκολα θα μπορέσει να είναι ανταγωνιστική και να τον δελεάσει.

Ατλέτικο: Θέλει να κάνει το μπαμ με Σουάρες
AP PHOTO/JOAN MONFORT

Σύμφωνα μάλιστα με την "As", η περίπτωσή του θυμίζει στην Ατλέτικο την περίτπωση του Νταβίντ Βίγια, με τον Αστουριανό να φτάνει στο "Καλδερόν" το 2013 σε ηλικία 31 ετών μετά από μία δύσκολη σεζόν στην Μπαρτσελόνα και να συνθέτει ένα ονειρεμένο δίδυμο με τον Ντιέγκο Κόστα, οδηγώντας τους Μαδριλένους στο πρωτάθλημα και στον τελικό του Champions League.

To αν ο Σουάρες θα γίνει ο Βίγια του 2020 για την Ατλέτικο θα το μάθουμε πολύ σύντομα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ