ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ατλέτικο: Πάει για το "μπαμ" με Πικέ τον Ιανουάριο

Ο Ζεράρ Πικέ στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League
Ο Ζεράρ Πικέ στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League © 2021 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Το μέλλον του Ζεράρ Πικέ στη Βαρκελώνη ως ποδοσφαιριστής φαίνεται αρκετά θολό, όμως όχι και σε άλλες ομάδες, αφού σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ ο Ντιέγκο Σιμεόνε τον θέλει στην Ατλέτικο τον Ιανουάριο.

Ο Ζεράρ Πικέ έχει τεθεί εκτός Μπαρτσελόνα τη φετινή σεζόν, με τον Τσάβι να υπολογίζει περισσότερο στους άλλους κεντρικούς αμυντικούς που έχει στη διάθεσή του.

Οι τραυματισμοί των Ρόναλντ Αραούχο και Ζιλ Κουντέ θα επαναφέρουν τον Ισπανό στις υποχρεώσεις της Μπαρτσελόνα, όμως από τον Ιανουάριο και την επιστροφή τους, θα επιστρέψει στον πάγκο ή θα βρεθεί στην ενδεκάδα της Ατλέτικο.

Αυτό υποστηρίζει η OK Diario, η οποία αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι ο Ντιέγκο Σιμεόνε θέλει τον άλλοτε διεθνή στόπερ στους "ροχιμπλάνκος" και έχει ρόλο γι' αυτόν.

Ο Αργεντινός τεχνικός δεν έχει μείνει ευχαριστημένος με την απόδοση των Στέφαν Σάβιτς, Φελίπε και Μάριο Ερμόσο τη φετινή σεζόν, ενώ ο Χοσέ Χιμένες αντιμετωπίζει διαρκώς προβλήματα τραυματισμού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το όνομα του 35χρονου στόπερ έχει πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων των δύο συλλόγων για τον Αντουάν Γκριεζμάν.

Ο Πικέ μετράει μόλις 135 λεπτά συμμετοχής τη φετινή σεζόν και από τη στιγμή που δεν έχει δηλώσει έτοιμος να σταματήσει το ποδόσφαιρο, ο Σιμεόνε φέρεται να τον προετοιμάζει για ρόλο ηγέτη και καθοδηγητή της άμυνας στην Ατλέτικο, ρόλο που κάποτε είχε ο Ντιέγκο Γκοδίν.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ