ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Ατλέτικο: Οπαδοί βανδάλισαν την πλακέτα του Ζοάο Φέλιξ έξω από το γήπεδο μετά το γκολ του

Οπαδοί της Ατλέτικο βανδάλισαν την πλακέτα του Ζοάο Φέλιξ έξω από το γήπεδο μετά το γκολ του για λογαριασμό της Μπαρστελόνα
Οπαδοί της Ατλέτικο βανδάλισαν την πλακέτα του Ζοάο Φέλιξ έξω από το γήπεδο μετά το γκολ του για λογαριασμό της Μπαρστελόνα PRINT SCREEN

Οι οπαδοί της Ατλέτικο, όντας εκνευρισμένοι από το γκολ που δέχτηκαν από τον Ζοάο Φέλιξ και την ήττα που υπέστησαν στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής από την Μπαρτσελόνα, βανδάλισαν την τιμητική πλακέτα του 24χρονου, έξω από το "Μετροπολιτάνο".

Η Μπαρτσελόνα έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην Ατλέτικο και με αναπόφευκτο πρωταγωνιστή τον Ζοάο Φέλιξ πήρε τη νίκη με 1-0 για τη 15η αγωνιστική της La Liga.

Ο κόσμος της Ατλέτικο είναι ακόμα εξαγριωμένος με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, που ανήκει στο δυναμικό της ομάδας τους, αλλά φέτος αγωνίζεται ως δανεικός στην Μπαρτσελόνα.

Την Κυριακή (10/12) που η Ατλέτικο αγωνιζόταν κόντρα στην Αλμερία (2-1) στο "Μετροπολιτάνο" οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας φρόντισαν να δείξουν ότι δεν επιθυμούν τον Φέλιξ πίσω στην ομάδα τους, βανδαλίζοντας την τιμητική πλακέτα του 24χρονου ποδοσφαιριστή που βρίσκεται έξω από το γήπεδό τους.

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ