ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Ατλέτικο: Οπαδοί της τα έβαλαν με πατέρα και γιο, που φορούσαν φανέλα της Ρεάλ στο ντέρμπι

Ατλέτικο: Οπαδοί της τα έβαλαν με πατέρα και γιο, που φορούσαν φανέλα της Ρεάλ στο ντέρμπι
PRINT SCREEN

Ένα άσχημο συμβάν έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της Μαδρίτης, με οπαδούς της Ατλέτικο να αντιλαμβάνονται την παρουσία ενός πατέρα και γιου με τη φανέλα της Ρέαλ στις εξέδρες και να τους αναγκάζουν να αφήσουν τις θέσεις τους.

Το ντέρμπι της Μαδρίτης βρήκε την Ατλέτικο να παίρνει τη νίκη με 1-0 επί της -αδιάφορης βαθμολογικά- Ρεάλ και ουσιαστικά να διασφαλίζει τη συμμετοχή της στο νέο Champions League, ωστόσο στις εξέδρες του Γουάντα Μετροπολιτάνο έλαβε χώρα ένα καθόλα θλιβερό συμβάν.

Αυτό είχε ως πρωταγωνιστές έναν πατέρα και γιο που πήγαν να δουν το ματς στις εξέδρες του Γουάντα Μετροπολιτάνο φορώντας φανέλες και κασκόλ της Ρεάλ, με την κίνησή τους αυτή να προκαλεί την οργή αρκετών οπαδών της Ατλέτικο και να ακολουθούν άγρια σκηνικά.

Μερίδα οπαδών των ροχιμπλάνκος δεν ήταν διατεθειμένη να "ανεχτεί" την παρουσία φίλων της Ρεαλ -και μάλιστα με διακριτικά- στην εξέδρα που ήταν για φίλους των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να κινηθούν εναντίον τους και να αρχίζουν να τους βρίζουν με εμετικά συνθήματα.

Τότε ήταν που ακολούθησε η άμεση παρέμβαση των ανδρών ασφαλείας του γηπέδου της Ατλέτικο, που για να αποφευχθούν τα χειρότερα μπήκαν στη μέση και φρόντισαν για την απομάκρυνσή τους από τις εξέδρες.

Την ίδια ώρα πάντως, υπήρχαν και φίλοι της Ατλέτικο που αποδοκίμασαν την ενέργεια των ομοϊδεατών τους και που θέλησαν να το δείξουν αποδοκιμάζοντάς τους.

"Αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει. Μιλάμε για ποδόσφαιρο, μιλάμε για παιδί", ήταν το σχόλιο της Marca για το άσχημο περιστατικό, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter.

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ