ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Ατλέτικο: Ο ατζέντης του Μπέιλ τον πρότεινε στους "ροχιμπλάνκος", αλλά εισέπραξε άρνηση

Ο Γκάρεθ Μπέιλ στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Βιγιαρεάλ
Ο Γκάρεθ Μπέιλ στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Βιγιαρεάλ © 2022 ALBERTO SAIZ / AP IMAGES

Ο Γκάρεθ Μπέιλ επιχείρησε να γίνει ο επόμενος παίκτης που θα έχει φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ και της Ατλέτικο, όμως οι "ροχιμπλάνκος" δεν είχαν τη διάθεση να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ θα αποτελέσει παρελθόν για τη Ρεάλ το καλοκαίρι, όμως ίσως όχι για τη Μαδρίτη. Ο Ουαλός επιθετικός θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ισπανική πρωτεύουσα και γι' αυτό το ατζέντης του, Τζόναθαν Μπάρνετ, επιχείρησε μία αρκετά ιδιαίτερη κίνηση, τη μετακίνησή του στην Ατλέτικο.

Σύμφωνα με το μαδριλένικο ραδιοφωνικό σταθμό COPE, ο Μπάρνετ δείπνησε με τον αθλητικό διευθυντή των "ροχιμπλάνκος", Αντρέα Μπέρτα, ρίχνοντας στο τραπέζι την ιδέα του. Ωστόσο, ο Ιταλός παράγοντας αρνήθηκε να προχωρήσει την υπόθεση, αφού ο 32χρονος Ουαλός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ντιέγκο Σιμεόνε, ούτε ως ελεύθερος.

Η άρνηση της Ατλέτικο δυσκολεύει το επόμενο βήμα του Μπέιλ, ο οποίος θα ήθελε να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Μαδρίτη. Εξάλλου, όταν προ δύο ετών παραχωρήθηκε δανεικός στην Τότεναμ, η οικογένειά του συνέχισε να διαμένει στην Ισπανία και δεν επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι κλειστές πόρτες από Ρεάλ και Ατλέτικο όμως αναμένεται να ανατρέψουν τα πλάνα του πολυσυζητημένου επιθετικού, ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια μετράει μόλις 61 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ