CHAMPIONS LEAGUE

Ατλέτικο - Μάντσεστερ Σίτι: Σόου Σιμεόνε στις καθυστερήσεις με ειρωνικό χειροκρότημα και εισβολή στο γήπεδο

Ατλέτικο - Μάντσεστερ Σίτι: Σόου Σιμεόνε στις καθυστερήσεις με ειρωνικό χειροκρότημα και εισβολή στο γήπεδο
MEGA TV

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε προκάλεσε... σόου στις καθυστερήσεις του αγώνα της Ατλέτικο με τη Μάντσεστερ Σίτι, αφού χειροκροτούσε ειρωνικά τους διαιτητές και τους Άγγλους, ζήτησε και από το κοινό του "Γουάντα Μετροπολιτάνο" να κάνουν το ίδιο και μπήκε ακόμα και στον αγωνιστικό χώρο.

Ο επεισοδιακός δεύτερος προημιτελικός Champions League της Ατλέτικο με τη Μάντσεστερ Σίτι βρισκόταν στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων, με το 0-0 να ανεβάζει στο κόκκινο την αγωνία. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε πρωταγωνίστησε στην ένταση των στιγμών, με προσωπικό... σόου που έδωσε.

Ο Αργεντινός τεχνικός αρχικά άρχισε να χειροκροτάει και να ζητά από όλο το γήπεδο να κάνει το ίδιο, με τους 65.000 φιλάθλους να υπακούν. Το χειροκρότημα ήταν ειρωνικό προς τη διαιτησία του αγώνα και τις καθυστερήσεις των παικτών της Μάντσεστερ Σίτι, που με το 0-0 προχωρούσαν στα ημιτελικά.

Όσο του γίνονταν κάποιες συστάσεις από τον τέταρτο διαιτητή, ο 51χρονος τεχνικός αντιλήφθηκε τον Στέφαν Σάβιτς να ετοιμάζεται να ορμήσει στον Φιλ Φόντεν που βρισκόταν στο πλάγιο, με συνέπεια να σπεύσει να προλάβει τον παίκτη του, αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι άνθρωποι του αγώνα τον τράβηξαν εκτός, όσο ο ίδιος συνέχισε να φωνάζει στον Σάβιτς.

Στη συνέχεια, άρχισε να χειροκροτά ξανά ειρωνικά, με το κοινό να τον ακολουθεί. Αναπόφευκτα αντίκρισε την κίτρινη κάρτα, ωστόσο αυτό ήταν το τελευταίο που τον ενδιέφερε.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ