ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Ατλέτικο Μαδρίτης: Κοντά στην επέκταση συμβολαίου με τον Σιμεόνε

Ατλέτικο Μαδρίτης: Κοντά στην επέκταση συμβολαίου με τον Σιμεόνε
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο της Ατλέτικο στο ντέρμπι της Μαδρίτης κόντρα στη Ρεάλ @2023 AP IMAGES/MANU FERNANDEZ

Η άγκυρα που έχει ρίξει στη Μαδρίτη ο Ντιέγκο Σιμεόνε για λογαριασμό της Ατλέτικο φαίνεται πως θα παραταθεί, αφού οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών για επέκταση συμβολαίου του Αργεντινού βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε αποτελεί τον άνθρωπο που έχει αναγεννήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς στη 12ετή παρουσία του στον ισπανικό σύλλογο έχει κερδίσει -μεταξύ άλλων- 2 πρωταθλήματα, 1 κύπελλο και 2 Europa League, ενώ έχει φτάσει και δύο φορές στον τελικό του Champions League, χάνοντας σε ισάριθμα ματς από τη Ρεάλ, καταφέρνοντας σε αυτό το χρονικό διάστημα να σπάσει το δίπολο της "Βασίλισσας" με την Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Marca, η αδερφή του "Τσόλο" και συνάμα ατζέντης του, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (30/10) στα γραφεία του "Γουάντα Μετροπολιτάνο" για να συναντηθεί με τον Διευθύνοντα Σύμβολο της Ατλέτικο Μαδρίτης, Μιγκελ Χιλ Μαρίν, προκειμένου να συζητήσουν την επέκταση του συμβολαίου του Αργεντινού προπονητή.

Με βάση τα όσα προκύπτουν από το δημοσίευμα, επήλθε οριστική συμφωνία ως προς τη μείωση των αποδοχών που θα υποστεί ο 53χρονος τεχνικός για να ισοσκελίσει τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, με τη μόνη, πλέον, εκκρεμότητα να είναι η διάρκεια της επέκτασης του συμβολαίου που λήγει στις 30 Ιουνίου του 2024.

Ο καλύτερος προπονητής, βάσει τίτλων, στην ιστορία του συλλόγου της La Liga θέλει να δεσμευθεί για δύο επιπλέον χρόνια, τη στιγμή που η διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης του προσφέρει συμβόλαιο που θα εκπνέει στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2026/2027. Σε κάθε περίπτωση, η συμφωνία που θα κάνει τον πιο επιτυχημένο τεχνικό των "Ροχιμπλάνκος", ταυτόχρονα και τον μακροβιότερο, είναι ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση.

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ