ΙΣΠΑΝΙΑ

Κορνεγιά - Ατλέτικο 1-0: Η ομάδα τρίτης κατηγορίας απέκλεισε τους κολτσονέρος

Ο Ζοάο Φέλιξ στην αναμέτρηση της Ατλέτικο με την Σάλτσμπουργκ στις 27 Οκτωβρίου του 2020 για το Champions League.
Ο Ζοάο Φέλιξ στην αναμέτρηση της Ατλέτικο με την Σάλτσμπουργκ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Κορνεγιά, ομάδα τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας, κατάφερε να θέσει εκτός συνέχειας συνέχειας του Copa Del Rey την Ατλέτικο Μαδρίτης με 1-0 χάρη σε γκολ του Χιμένεθ στο 7ο λεπτό.

Μετά από τον αποκλεισμό της Θέλτα και της Χετάφε από ομάδες κατώτερης κατηγορίας, ακόμη μία έκπληξη μας επιφύλλασσε ο δεύτερος γύρος του Copa del Rey. Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Κορνεγιά, ομάδας τρίτης κατηγορίας.

Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε, η οποία παρατάχθηκε με αλλαγές, δεν μπόρεσε να πάρει μία θεωρητικά εύκολη πρόκριση, αφού ηττήθηκε με 1-0 και από έναν απρόσμενο αντίπαλο αποχαιρέτησε τον θεσμό. Από την άλλη, η Κορνεγιά πανηγύρισε μία τεράστια πρόκριση.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 7ο λεπτό. Ο Ντελγκάδο εκτέλεσε ένα φάουλ προς την περιοχή, ο Χιμένεθ έκανε τον πλασέ στην κίνηση και άνοιξε το σκορ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 63ο λεπτό. Ο Ρικάρντ Σάντσες στην προσπάθειά του να προλάβει την μπάλα βρήκε τον γκολκίπερ της Κορνεγιά στο πρόσωπο και είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, οι κολτσονέρος δεν κατάφεραν να αλλάξουν το σκορ.

ΚΟΡΝΕΓΙΑ: Χουάν, Φερνάντες (74' Μαρσέτ), Κ. Γκαρθία, Μ. Γκαρθία, Χιμένεθ, Πριέτο, Ντελγκάδο, Μορένο (89' Πρέσα), Σάντσες (60' Ντόρκα), Μαρίν (74' Μπορέγκο), Φερνάντες (74' Γκουζμάν)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Ρομάν, Σάντσες, Χιμένεθ (11' Σάβιτς), Φελίπε, Λόντι, Νίγκεθ, Τορέιρα, Κοντογκμπιά, Βιτόλο (65' Σάπονιτς), Κορέα, Φέλιξ (75' Σοριάνο)

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ