ΙΣΠΑΝΙΑ

Copa del Rey: Η Ίμπιζα απέκλεισε με 5-2 την Θέλτα

Ο Ντένις Σουάρες κοντρολάρει την μπάλα στην αναμέτρηση της Θέλτα με την Μπαρτσελόνα στο Φίγο για την La Liga την 1η Οκτωβρίου του 2020.
Ο Ντένις Σουάρες στην αναμέτρηση της Θέλτα με την Μπαρτσελόνα AP PHOTO/LALO R. VILLAR

Η Ίμπιζα, ομάδα τρίτης κατηγορίας στην Ισπανία, κατάφερε να επικρατήσει με 5-2 της Θέλτα και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Copa del Rey.

Το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων και εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελεί η Ισπανία. Η Ίμπιζα, ομάδα τρίτης κατηγορίας, κατάφερε να κάνει την έκπληξη στο Copa del Rey, αφού απέκλεισε με 5-2 εντός έδρας την Θέλτα, η οποία είναι στην 8η θέση της La Liga.

Οι γηπεδούχοι πριν ακόμη συμπληρωθεί το πρώτο 30λεπτο είχαν σκοράρει τρία γκολ με τους Σέρχιο Καστέλ Μαρτίνες (12', 27') και τον Πέρεθ Ματέο (28'). Στο 61' η Ίμπιζα έκανε το 4-0 με τον Μολίνα.

Η Θέλτα, η οποία είχε προχωρήσει σε rotation, μείωσε σε 4-2 με γκολ του Μίνα (78') και του Χόλσγκροβ (87'), ενώ στο 90' ο Μίνα έχασε πέναλτι. Έτσι, ο Άνχελ Ροδάδο στο 90+3' διαμόρφωσε το τελικό 5-2 που έδωσε στην Ίμπιζα την πρόκριση στη φάση των 32.

Την ίδια ώρα η Χετάφε γνώρισε επίσης τον αποκλεισμό από την Κόρδοβα, που βρίσκεται στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανία. Το γκολ που έκρινε την τύχη της αναμέτρησης πέτυχε ο Γουίλι στο 6ο λεπτό.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ