ΙΣΠΑΝΙΑ

Ατλέτικο και Μπαρσελόνα βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για τον Γκριεζμάν

Ο Αντουάν Γκριεζμάν πανηγυρίζει το νικητήριο γκολ του με την Ατλέτικο κόντρα στην Πόρτο
Ο Αντουάν Γκριεζμάν πανηγυρίζει το νικητήριο γκολ του με την Ατλέτικο κόντρα στην Πόρτο © 2022 BERNAT ARMANGUE / AP IMAGES

Σύμφωνα με δημοσίευμα η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα βρίσκονται εξαιρετικά κοντά στο να βρουν τη φόρμουλα που θα λύσει την υπόθεση του Γκριεζμάν.

Το σίριαλ με την παραμονή του Αντουάν Γκριεζμάν φαίνεται ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί με τον παίκτη να παραμένει κάτοικος Μαδρίτης.

Όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές ήθελαν αυτό να συμβεί και τελικά, όπως όλα δείχνουν, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα φαίνεται ότι κατέληξαν σε συμφωνία.

Αυτό υποστηρίζει δημοσίευμα το οποίο έχει και λεπτομέρειες σχετικά με το τι θα προβλέπει αυτή. Οι Μαδριλένοι κατάφεραν να ρίξουν τη ρήτρα στο μισό και θα δώσουν 20 εκατομμύρια ευρώ αντί για 40. Την ίδια ώρα προβλέπεται και μπόνους το οποίο θα είναι ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ.

Επιπρόσθετα, μεγάλο ψαλίδι έκανε στις αποδοχές του και ο ίδιος ο παίκτης. Συγκεκριμένα, ο Γάλλος θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ατλέτικο το οποίο θα είναι μεγάλο σε χρονική διάρκεια και θα προβλέπει απολαβές ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ