ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Ατλέτικο: Deal με Σιμεόνε μέχρι το 2027

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε © 2023 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Έτοιμοι να ανανεώσουν τη συνεργασία τους μέχρι το καλοκαίρι του 2027 είναι η Ατλέτικο με τον Ντιέγκο Σιμεόνε, σύμφωνα με δημοσίευμα της MARCA.

Η άγκυρα που έχει ρίξει στη Μαδρίτη ο Ντιέγκο Σιμεόνε για λογαριασμό της Ατλέτικο αναμένεται να παραταθεί, αφού οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών για επέκταση συμβολαίου του Αργεντινού βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο.

Δημοσίευμα της MARCA την Κυριακή (5/11) αναφέρει πως η συμφωνία επήλθε και αφορά ανανέωση συμβολαίου για τα επόμενα τρία χρόνια, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Όπως αναφέρεται, η περικοπή των 16 εκατ. ευρώ στις απολαβές του Τσόλο Σιμεόνε τα προηγούμενα χρόνια, λόγω των οικονομικών προβλημάτων της ομάδας, δεν αποτέλεσαν ανασταλτικό παράγοντα για να πει το "ναι" ο Αργεντινός τεχνικός.

Βάσει τίτλων ο 53χρονος είναι ο καλύτερος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου της La Liga, ενώ η συμφωνία αυτή θα κάνει τον πιο επιτυχημένο τεχνικό των "ροχιμπλάνκος", ταυτόχρονα και τον μακροβιότερο, φτάνοντας συνολικά τα 15 χρόνια στο τιμόνι της ομάδας.

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ