ΑΕΚ

Αθλητικός διευθυντής Τσίβας: "Ο Πινέδα θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη"

Ο Ομπερλίν Πινέδα
Ο Ομπερλίν Πινέδα © 2022 LM OTERO/AP IMAGES

Ο αθλητικός διευθυντής της Τσίβας, Ρικάρντο Πελάεθ, δήλωσε ότι ο Πινέδα του εκμυστηρεύτηκε ότι θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη, απορρίπτωντας προσωρινά την προοπτική του επαναπατρισμού.

Ο Ορμπελίν Πινέδα εξακολουθεί να απασχολεί την ΑΕΚ, καθώς είναι ένας διακαής πόθος του Ματίας Αλμέιδα και τον λογίζει ως έναν "βασικό πυλώνα" στη μεσαία γραμμή της Ένωσης.

Φυσικά η ΑΕΚ δεν παίζει μόνη της, καθώς για τον ποδοσφαιριστή έχει ενδιαφερθεί η Τσίβας, ωστόσο ο αθλητικός διευθυντής της, Ρικάρντο Πελάεθ, μιλώντας σε ΜΜΕ του Μεξικού τόνισε ότι Μεξικανός μέσος θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη, παρά το γεγονός ότι με την Τσίβας θα είχε πιο εύκολα την πρόσβαση στην αποστολή της Εθνικής Μεξικού για το Μουντιάλ.

Φυσικά για τον ποδοσφαιριστή υπάρχει ενδιαφέρον και για ομάδες της Ισπανίας, μια προοπτική που επίσης βλέπει με θετικό μάτι ο Πινέδα. Ταυτόχρονα δήλωσε ότι παρόλο που ο Πινέδα δεν έχει κλείσει εντελώς την πόρτα στην Τσίβας, οι Μεξικανοί δεν είναι διατεθειμένοι να τον περιμένουν για πολύ.

"Νομίζω ότι ο Πινέδα θέλει να μείνει, όπως μου είπε. Μου είπε: Μου πήρε πολλή δουλειά για να κάνω αυτό το βήμα, να πηδήξω τη λακκούβα και δεν θέλω να επιστρέψω έτσι τίποτα άλλο, θέλω να προσπαθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο.

Είναι κάτι πολύ έγκυρο και το σέβομαι, αλλά ξέρει επίσης τις δυνατότητες που έχει εδώ πριν από ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχουμε μιλήσει και η απόφαση είναι στα χέρια του, αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε τόσο καιρό τώρα", ανέφερε μεταξύ άλλων ο αθλητικός διευθυντής της Τσίβας.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ