ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Αθλητικός διευθυντής Στουτγκάρδης: "Πολύτιμος ο Μαυροπάνος, δεν έχουμε πρόταση για αυτόν"

Αθλητικός διευθυντής Στουτγκάρδης: "Πολύτιμος ο Μαυροπάνος, δεν έχουμε πρόταση για αυτόν"
@2022 MICHAEL PROBST/AP IMAGES

Το όνομα του Ντίνου Μαυροπάνου έχει συνδεθεί με αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους το τελευταίο διάστημα, με τον αθλητικό διευθυντή της Στουτγκάρδης να ξεκαθαρίζει ωστόσο πως δεν υπάρχει πρόταση και περιμένει από τον διεθνή μπακ να ηγηθεί των Σουηβών.

Η παρουσία του Ντίνου Μαυροπάνου με τη φανέλα της Στουτγκάρδης είναι αξιοσημείωτη και το γεγονός αυτό έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, με ρεπορτάζ από την Γερμανία και όχι μόνο να αναφέρουν πως μεταξύ των μνηστήρων για τον Έλληνα διεθνή στόπερ είναι η Ίντερ και η Ατλετικο.

Τα παραπάνω ομως σενάρια δεν φαίνεται να αγγίζουν ή να επηρεάζουν τους ανθρώπους της Στουτγκάρδης, με τον αθλητικό διευθυντή των Σουηβών, Φαμπιάν Βόλγκεμουτ, να παραχωρεί συνέντευξη στη γερμανική ιστοσελίδα "BW24" και να υποστηρίζει πως περιμένει από εκείνον να μείνει στην ομάδα του και να γίνει ο ηγέτης της.

"Δεν είναι ένα θέμα που πιάνει μεγάλο χώρο στην επικαιρότητα. Για την ακρίβεια δεν υπάρχει κάποια πρόταση. Αυτή τη στιγμή περιμένουμε από τον Ντίνο να παίξει το ρόλο του ηγέτη στον αγωνιοστικό χώρο.

Είναι ένας παίκτης με εκπληκτική παρουσία που μπορεί να επηρεάσει τους υπόλοιπους με τις κινήσεις του στο γήπεδο. Για εμάς είναι πολύτιμος", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ