ΑΕΚ

Αθλητικός διευθυντής Νόρκεπινγκ: "Θα μου άρεσε να δω τους Τάνκοβιτς και Φράνσον να παίζουν σε εμάς"

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς με τον Αλεξάντερ Φράνσον
Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς με τον Αλεξάντερ Φράνσον INTIME

Ο αθλητικός διευθυντής της Νόρκεπινγκ, Τόνι Μάρτινσον, σε δηλώσεις του σε σουηδικό Μέσο επιβεβαίωσε ότι έχει έρθει σε επαφή με τους Μουαμέρ Τάνκοβιτς και Αλεξάντερ Φράνσον, προκειμένου να τους πάρει στην ομάδα του.

Ο αθλητικός διευθυντής της Νόρκεπινγκ, Τόνι Μάρτινσον, επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του στο σουηδικό "sportbladet", ότι έχει επικοινωνήσει με τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς και τον Αλεξάντερ Φράνσον, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους το ενδεχόμενο να πάρουν μεταγραφή στην ομάδα του.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές είναι στη λίστα της ΑΕΚ με τους ποδοσφαιριστές που αναζητά τον τρόπο να απεμπλακεί από αυτήν Για τον Τάνκοβιτς ενδιαφέρεται έντονα και η Χάμαρμπι.

"Είναι δύο άνθρωποι που ξέρω καλά. Θα μου άρεσε να τους δω να παίζουν στη Νόρκεπινγκ, οπότε είναι ξεκάθαρο ότι έχω μιλήσει και με τους δύο", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τόνι Μάρτινσον.

Υπενθυμίζεται ότι και οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν συμβόλαιο με την ΑΕΚ για άλλον ένα χρόνο. Ο Τάνκοβιτς πέρασε από τα τμήματα υποδομής της Νόρκεπινγκ, ενώ ο Φράνσον πριν την Ένωση αγωνιζόταν στον συγκεκριμένο σύλλογο.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ