ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Τάνκοβιτς είδε φιλικό παιχνίδι της Χάμαρμπι και αναθέρμανε τα σενάρια επιστροφής

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς
Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς είδε από κοντά μια κεκλεισμένων των θυρών φιλική αναμέτρηση της Χάμαρμπι και αναθέρμανε τα σενάρια περί επιστροφής του στον σουηδικό σύλλογο.

Ο Τάνκοβιτς βρίσκεται στη Σουηδία τις τελευταίες ημέρες, εκμεταλλευόμενος την άδεια που έχουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, πριν από την επιστροφή των παικτών στις προπονήσεις για την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, στην οποία όμως δύσκολα θα μείνει στην Ένωση.

Η σουηδική ιστοσελίδα "fotbollskanalen" αναφέρει ότι ο Σουηδός μεσοεπιθετικός τη φιλική αναμέτρηση της Χάμαρμπι με την Άρστρα, η οποία μάλιστα ήταν κεκλεισμένων των θυρών. Ο Τάνκοβιτς "φλερτάρει" εδώ και καιρό με την πρώην του ομάδα, κάτι που έχει γίνει και σε επίπεδο δηλώσεων.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε άλλο μέσο της Σουηδίας, ανέφερε ότι η Χάμαρμπι είναι μια επιλογή για το καλοκαίρι και ότι διατηρεί καλή επικοινωνία με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Γέσπερ Γιάνσον.

Ο Τάνκοβιτς αποχώρησε από το γήπεδο στο ημίχρονο, όπως αναφέρει το σουηδικό Μέσο και δεν θέλησε να μιλήσει για την "επίσκεψή" του στην παλιά του ομάδα.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ