ΑΕΚ

Τάνκοβιτς: "Προπονούμαι για τον εαυτό μου, έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ και θα δούμε τι θα γίνει"

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς
Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι προπονείται για τον εαυτό του, γιατί δεν πήρε ευκαιρίες τη φετινή σεζόν, ενώ για το μέλλον του άφησε τα πάντα ανοικτά, τονίζοντας ότι έχει συμβόλαιο, αν και βλέπει ανοικτό να επιστρέψει στη Χάμαρμπι.

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς παραχώρησε δηλώσεις στη σουηδική ιστοσελίδα "expressen", στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που βίωσε στην ΑΕΚ, λόγω του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής του αλλά και στο φλερτ με τη σουηδική Χάμαρμπι.

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός ανέφερε ότι μιλάει με ανθρώπους της ομάδας σε κάθε μεταγραφική περίοδο, κάτι που περιμένει να συμβεί και τώρα, ωστόσο αφήνει τα πάντα ανοικτά για το μέλλον του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τάνκοβιτς στη Σουηδία:

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Χάμαρμπι: "Η Χάμαρμπι θα είναι πάντα μια επιλογή για μένα. Ήταν μια επιλογή από τότε που μετακόμισα στην ΑΕΚ, έχω καλή επαφή με τον σύλλογο και ο Γέσπερ Γιάνσον με καλούσε σε κάθε μεταγραφική περίοδο για να ρωτήσει. Θέλει να μάθει πώς είναι η κατάστασή μου.

Περιμένω να επικοινωνήσει μαζί μου αυτό το καλοκαίρι για να ρωτήσει για την κατάστασή μου, τότε θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε".

Για το αν παρακολουθεί τη Χάμαρμπι: "Παρακολουθώ σχεδόν κάθε παιχνίδι, κάποια παιχνίδια «τρακάρουν» με τα δικά μου και δυστυχώς δεν μπορώ να τα παρακολουθώ. Η Χάμαρμπι φαίνεται καλή ομάδα. Είμαι χαρούμενος που βλέπω την ομάδα να κερδίζει και λυπημένος όταν τη βλέπω να χάνει".

Για την κατάσταση που βίωσε στην ΑΕΚ την τελευταία σεζόν, λόγω της μη χρησιμοποίησής του: "Με έχει επηρεάσει πάρα πολύ, ειδικά ψυχικά. Προσπάθησα να παραμείνω δυνατός, θετικός και να δουλέψω. Αλλά προπονούμαι για τον εαυτό μου, για να διατηρήσω τη φόρμα μου και στο τέλος της ημέρας αν είμαι θυμωμένος και δεν θέλω να προπονηθώ, τότε επηρεάζω μόνο αρνητικά τον εαυτό μου.

Ήταν μια μεγάλη περίοδος που πίστευα ότι ο προπονητής θα μου έδινε την ευκαιρία. Είχα προπονηθεί καλά. Όμως οι ευκαιρίες δεν ήρθαν ποτέ και στο τέλος σκέφτηκαν ότι «σκάλωσα». Προπονούμαι για χάρη μου τώρα και η ΑΕΚ μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, αλλά εγώ θα κάνω το δικό μου. Έχω συμβόλαιο με τον σύλλογο και θα το ολοκληρώσω. Δεν θέλω να κάνω τίποτα ανόητο. Είναι πολλές οι φορές που έχεις κάνει αρνητικές σκέψεις.

Όταν έχεις προπονητή και προπονείσαι καλά αλλά δεν σου δίνεται η ευκαιρία, δεν έχεις τον ενθουσιασμό να δουλέψεις τόσο σκληρά για τον προπονητή και τον σύλλογο. Αλλά αν τραβήξεις την προσοχή και ένας προπονητής που λέει ότι πήγες καλά στην προπόνηση, ότι έπαιξες καλά όταν αντικαταστάθηκες και που λέει ότι μπορεί να έρθει η ευκαιρία, αλλά δεν είχε συμβεί. Ήταν πολύ δύσκολο. Χρειάστηκε να δουλέψω με αυτό και είναι μια εμπειρία που παίρνω μαζί μου".

Για τον προπονητή στην ΑΕΚ που τον πίστεψε περισσότερο: "Είναι ο προπονητής από την περσινή σεζόν που ήρθα εδώ, ο Ιταλός Μάσιμο Καρέρα. Αυτός ήταν ο λόγος που πήγα στην ΑΕΚ και μετά ο Μανόλο Χιμένεθ με τον οποίο έπαιξε την περσινή σεζόν".

Για τον Οφρυδόπουλο: "Τον σέβομαι πάρα πολύ. Μου έδωσε πολλά λεπτά συμμετοχής και με έκανε να νιώθω μέρος της ομάδας".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ