ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αθλητικός διευθυντής Λεβάντε: "Είμαστε πολύ κοντά με τον Ολυμπιακό για τον Ένις Μπάρντι"

Ο Ένις Μπάρντι
Ο Ένις Μπάρντι © 2021 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο αθλητικός διευθυντής της Λεβάντε, Φελίπε Μινιάμπρες, τόνισε σε συνέντευξη Τύπου πως η ομάδα του βρίσκεται πολύ κοντά με τον Ολυμπιακό σε συμφωνία για τον Ένις Μπάρντι.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πλέον στην εποχή του Κάρλος Κορμπεράν. Παράλληλα, θέλει να προχωρήσει τις μεταγραφές του αναφορικά με τις θέσεις του εξτρέμ και του μεσοεπιθετικού.

Τις προηγούμενες μέρες η AS ανέφερε πως οι ερυθρόλευκοι τα είχαν βρει με τη Λεβάντε για την περίπτωση του Ένις Μπάρντι. Ο αθλητικός διευθυντής της ισπανικής ομάδας, Φελίπε Μινιάμπρες, τόνισε σε συνέντευξη Τύπου πως η ομάδα του βρίσκεται πολύ κοντά με τον Ολυμπιακό σε συμφωνία για τον 27χρονο μεσοεπιθετικό.

"Είμαστε πολύ κοντά με τον Ολυμπιακό για το θέμα του Μπάρντι" περιέγραψε ο αθλητικός διευθυντής της Λεβάντε. Πριν από λίγες ώρες η Mundo Deportivo υποστήριζε πως δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο 27χρονος είναι από τη Βόρεια Μακεδονία, αγωνίζεται στη θέση του μεσοεπιθετικού, ενώ μπορεί να παίξει και ως αριστερό εξτρέμ. Ο παίκτης ανήκει στη Λεβάντε από το 2017, όταν τον αγόρασε για 1,5 εκατομμύρια ευρώ από την Ούιπεστ.

Την περσινή σεζόν είχε 30 συμμετοχές στη La Liga με τις νυχτερίδες, σκόραρε τρεις φορές, ενώ μοίρασε και τρεις ασίστ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ