ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Αθλητικός διευθυντής Γιουβέντους: "Χαρούμενοι που θα έχουμε μαζί μας τον Ρονάλντο τη νέα σεζόν"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουβέντους
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουβέντους © 2021 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους, Φεντερίκο Τσερουμπίνι, στη συνέντευξη Τύπου των διοικούντων της "μεγάλης κυρίας", ανέφερε ότι με τα έως τώρα δεδομένα δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο από τους κυπελλούχους Ιταλίας.

Το μέλλον του Ρονάλντο στη Γιουβέντους ήταν αβέβαιο το τελευταίο διάστημα, ωστόσο ο νέος αθλητικός διευθυντής της "μεγάλης κυρίας", Φεντερίκο Τσερουμπίνι, ο οποίος διαδέχθηκε τον Φάμπιο Παρατίσι στο συγκεκριμένο πόστο, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κάποια ένδειξη από τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρήσει το καλοκαίρι, ούτε οι ιθύνοντες της Γιουβέντους έχουν διάθεση να τον παραχωρήσουν.

Συγκεκριμένα ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους ανέφερε: "Μέχρι στιγμής δεν έχουμε λάβει κάποιο σημάδι από τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αφήσει τον σύλλογο αυτό το καλοκαίρι".

"Το ίδιο και από την πλευρά μας. Είμαστε χαρούμενοι που θα έχουμε τον Ρονάλντο μαζί μας, μόλις ξεκινήσει η νέα σεζόν".

Ο Ρονάλντο έχει συμβόλαιο με τη Γιουβέντους μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική Πορτογαλίας για το Euro 2020, καθώς η ομάδα του Φερνάντο Σάντος γνώρισε τον αποκλεισμό στη φάση των "16" του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, από το Βέλγιο.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ