MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Όλες οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις της Τρίτης

Οι Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι και Τζάκομο Ρασπαντόρι σε αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Νάπολι για το Champions League | 21 Φεβρουαρίου 2024
Οι Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι και Τζάκομο Ρασπαντόρι σε αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Νάπολι για το Champions League | 21 Φεβρουαρίου 2024 AP

Η φάση των "16" του Champions League συνεχίζεται την Τετάρτη (12/03), με την Μπαρτσελόνα να υποδέχεται την Νάπολι και την Άρσεναλ να φιλοξενεί την Πόρτο. Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Η "δεύτερη πράξη" για τη φάση των "16" του Champions League συνεχίζεται απόψε με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο ενδιαφέρουσες μονομαχίες που θα δώσουν αντίστοιχα εισιτήρια για τα προημιτελικά.

Στο "Μοντζουίκ", η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Νάπολι με τις δύο ομάδες να έχουν αφήσει ανοιχτούς τους λογαριασμούς τους μετά από το 1-1 στο "Ντιέγκο Μαραντόνα" ενώ την ίδια ώρα η πρωτοπόρος της Premier League, Άρσεναλ, φιλοξενεί στο "Έμιρεϊτς" την Πόρτο, καλούμενη να ανατρέψει το εις βάρος της 0-1 στο Ντραγκάο που είχε διαμορφωθεί στο 94ο λεπτό.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Οι ποδοσφαιρικές μεταδόσεις της ημέρας

  • 17:00 UEFA Youth League: Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός / COSMOTE SPORT 3 HD
  • 22:00 League One: Μπόλτον - Όξφορντ / COSMOTE SPORT 7 HD
  • 22:00 Champions League: Άρσεναλ - Πόρτο / COSMOTE SPORT 3 HD
  • 22:00 Champions League: Μπαρτσελόνα - Νάπολι / COSMOTE SPORT 2 HD
TAGS MEDIA ΑΓΓΛΙΑ YOUTH LEAGUE CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ