MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Όλες οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις της Τρίτης

Αθλητικές μεταδόσεις: Όλες οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις της Τρίτης
Ο Κιλιάν Εμπαπέ, δεξιά, πανηγυρίζει με τον Σκρίνιαρ, αριστερά, το γκολ του δεύτερου στο ματς κόντρα στη Μίλαν στο Champions League @2023 AP IMAGES/LUCA BRUNO

Η ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται την Τρίτη (28/11), με το Champions League να επιστρέφει και το τηλεοπτικό πρόγραμμα να περιλαμβάνει μεγάλα παιχνίδια.

Το Champions League επιστρέφει την Τρίτη (28/11) με την 5η αγωνιστική των ομίλων και το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει μεγάλα παιχνίδια.

Στον 5ο όμιλο η πρωτοπόρος Ατλέτικο αντιμετωπίζει στην Ολλανδία τη Φέγενορντ που είναι στο -2 και θέλει το διπλό για να χτίσει μία απόσταση ασφαλείας. Η 2η Λάτσιο υποδέχεται την ουραγό Σέλτικ που έχει μόλις έναν βαθμό.

Η Παρί που είναι στη δεύτερη θέση με έξι βαθμούς φιλοξενεί στο Παρκ ντε Πρενς τη Νιούκαστλ με 4 βαθμούς στον 6ο όμιλο, ενώ η Μίλαν που είναι στο -1 από τους Παριζιάνους υποδέχεται την πρώτη Ντόρτμουντ.

Στο 7ο γκρουπ η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Σίτι τίθεται αντιμέτωπη με τη Λειψία, που είναι τρεις βαθμούς πίσω της. Τέλος, μεγάλο ενδιαφέρον έχει και ο 8ος όμιλος με τις Μπαρτσελόνα και Πόρτο που είναι ισόβαθμες με εννέα βαθμούς να μάχονται για την κορυφή.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

  • 19:45 Champions League: Σαχτάρ Ντόνετσκ - Αντβέρπ / COSMOTE SPORT 3 HD
  • 19:45 Champions League: Λάτσιο - Σέλτικ / COSMOTE SPORT 2 HD
  • 22:00 Champions League: Μάντσεστερ Σίτι - Λειψία / COSMOTE SPORT 5 HD
  • 22:00 Champions League: Γιανγκ Μπόις - Ερυθρός Αστέρας / COSMOTE SPORT 9 HD
  • 22:00 Champions League: Φέγενορντ - Ατλέτικο / COSMOTE SPORT 8 HD
  • 22:00 Champions League: Μπαρτσελόνα - Πόρτο / COSMOTE SPORT 7 HD
  • 22:00 Champions League: Μίλαν - Ντόρτμουντ / COSMOTE SPORT 3 HD
  • 22:00 Champions League: Παρί - Νιούκαστλ / COSMOTE SPORT 2 HD
TAGS MEDIA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΛΑΤΣΙΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΛΕΙΨΙΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΜΙΛΑΝ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟ ΑΓΓΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ