ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Athletic: "Ο Ρονάλντο ταξίδεψε στην Πορτογαλία προκαλώντας έκπληξη στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Γουότφορντ στο Ολντ Τράφορντ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Γουότφορντ © 2022 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απουσίασε λόγω τραυματισμού στην βαριά ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Μάντσεστερ Σίτι. Αποφάσισε να ταξιδέψει στην Πορτογαλία, προκαλώντας συζητήσεις στα αποδυτήρια των κόκκινων διαβόλων.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέστη μία βαριά ήττα από την συμπολίτισσα Σίτι στο Έτιχαντ. Οι κόκκινοι διάβολοι ηττήθηκαν 4-1 από τους πολίτες σε μία εφιαλτική βραδιά για την 28η αγωνιστική της Premier League.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι εξαιτίας τραυματισμού. Σύμφωνα με το Athletic δεν μπορούσε να συμμετάσχει εξαιτίας ενοχλήσεων στον καμπτήρα του ισχίου, ένα πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε και στην αρχή της σεζόν. Ωστόσο, την ώρα της σέντρας στο Έτιχαντ ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν βρισκόταν καν στην Αγγλία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ρονάλντο αποφάσισε να ταξιδέψει στην Πορτογαλία πριν από την Κυριακή. Πηγές του Athletic υποστηρίζουν πως αυτή η εξέλιξη προκάλεσε έκπληξη στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεδομένης της σημασίας του αγώνα.

Οι τραυματίες δεν είναι υποχρειωμένοι να παρακολουθούν τους αγώνες, όμως η παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στο γήπεδο, θα μπορούσε να βοηθήσει τους συμπαίκτες του.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Ραλφ Ράνγκνικ δήλωσε: "Πρέπει να πιστέψω το ιατρικό μου τμήμα. Οι γιατροί ήρθαν την Παρασκευή το πρωί πριν από την προπόνηση και μου είπαν ότι ο Κριστιάνο δεν μπορούσε να προπονηθεί λόγω προβλήματος. Το ίδιο συνέβη και το Σάββατο".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ