SUPER LEAGUE 2

Athens Kallithea - Ιωνικός 1-1: Ο Λουκίνας έσωσε τον βαθμό και στο +3 από τα Χανιά οι γηπεδούχοι στη μάχη της ανόδου

Athens Kallithea - Ιωνικός 1-1: Ο Λουκίνας έσωσε τον βαθμό και στο +3 από τα Χανιά οι γηπεδούχοι στη μάχη της ανόδου

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι μεταξύ της Athens Kallithea και του Ιωνικού με τον Λουκίνα στο 47' να απαντάει στο γκολ του Γιακουμάκη (30'). Στο +3 από τα Χανιά οι γηπεδούχοι, στην 3η θέση στο -5 από την κορυφή οι Νικαιώτες.

Δεν είχε νικητή το κρίσιμο παιχνίδι ανάμεσα στην Athens Kallithea και τον Ιωνικό, με την αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική των playoffs του Β' ομίλου της Super League 2 να λήγει 1-1.

Κάπως έτσι, η Athens Kallithea παραμένει στην κορυφή, αλλά η διαφορά από τα Χανιά μειώθηκε στους τρεις πόντους, με τις δύο ομάδες να διασταυρώνουν τα ξίφη τους την επόμενη αγωνιστική. Από την άλλη, ο Ιωνικός παραμένει 3ος στο -5 από την κορυφή.

Ο Πέτρος Γιακουμάκης άνοιξε το σκορ για τους Νικαιώτες στο 30ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Νωρίς στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 47' οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα, με τον Λουκίνα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά, έπειτα από προσπάθεια του Ντεμέτριους στην περιοχή.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό μέχρι και το φινάλε, όμως καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να βρει το δεύτερο της γκολ, με το 1-1 να παραμένει έως το τελευταίο σφύριγμα.

  • Athens Kallithea: Κότσαρης, Μαρόττα (46′ Ρομαό), Τσιβελεκίδης, Καινούργιος, Μανθάτης (46′ Κυνηγόπουλος), Σίλβα, Ματίγια, Ντεμέτριους, Μουτίνιο, Λουκίνας, Βασιλόγιαννης (70′ Μουστακόπουλος).
  • Ιωνικός: Γκέλιος, Τασούλης, Οικονομίδης, Λινάρδος (51′ Ντάουντα), Γιακουμάκης, Γκοράνοφ, Γκίνης, Σόουζα, Γκαρντάφσκι, Ζάχαβι, Ροντρίγκες.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των playoffs:

  • Καλαμάτα - Χανιά 0-5 (2' & 8' Μάναλης, 37' Νίλι, 71' & 86' Μούλερ)
  • Athens Kallithea - Ιωνικός 1-1 (47' Λουκίνας / 30' Γιακουμάκης)
  • Ρεπό: Ηλιούπολη

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

  • Χανιά - Athens Kallithea
  • Καλαμάτα - Ηλιούπολη
  • Ρεπό: Ιωνικός
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ATHENS KALLITHEA ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ