ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Αθανασιάδης: "Μπλοκάρεται εύκολα ο Παναθηναϊκός"

Αθανασιάδης: "Μπλοκάρεται εύκολα ο Παναθηναϊκός"
INTIME SPORTS

Στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Το 10 το κακό», με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Αθανασιάδης και μίλησε για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού, Γιώργος Αθανασιάδης, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Το 10 το κακό», με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Sport24 Radio 103,3

Για την πορεία της ομάδας: « Έχουμε άλλα 15 παιχνίδια, πλέον παίζουμε ποδόσφαιρο, είμαστε πιο… δεμένοι και δεχόμαστε λιγότερες ευκαιρίες. Ο καθένας δίνει το κάτι παραπάνω με στόχο να σωθεί η ομάδα. Στον πρώτο γύρο δεν πήραμε τα αποτελέσματα που έπρεπε με ομάδες που έπρεπε να χτυπήσουμε και ξεκινήσαμε στραβά. Ίσως φταίξαμε και εμείς σε αυτό. Όταν αλλάζει ο προπονητής, αλλάζει και η διάθεση των παικτών. Με το που ήρθε ο κ. Ελευθερόπουλος μας βοήθησε περισσότερο σε τακτικά στοιχεία του παιχνιδιού. Άλλωστε είχε περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία μας εντός έδρας νίκη και το σημαντικό για εμάς είναι οι τρεις βαθμοί. Βέβαια, τα περισσότερα σημαντικά ματς για εμάς στο δεύτερο γύρο είναι εκτός έδρας. Δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε, συνεχίζουμε και από εδώ και πέρα θέλουμε το καλύτερο».

Για το γεγονός ότι έχει προπονητή έναν πρώην τερματοφύλακα: « Είναι πάρα πολύ καλό για εμένα, διότι έχει μεγάλη εμπειρία. Άρχισε να παίζει από 18 ετών. Εμένα με έχει βοηθήσει πολύ στο τακτικό κομμάτι και νιώθω ικανοποιημένος που συνεργάζομαι μαζί του. Δοκιμάστηκα και στον Πανιώνιο, όταν ήταν προπονητής ο κ. Ελευθερόπουλος, αλλά δεν έμεινα».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι, ε μείς το κάναμε εύκολο. Κλείσαμε τους χώρους, κάναμε αυτά που λέγαμε όλη την εβδομάδα και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα, απλά θέλει κενούς χώρους. Αυτή τη στιγμή δεν είναι και στα καλύτερά του και μπλοκάρεται εύκολα. Δεν ανησύχησα σε κανένα σημείο του αγώνα, διότι οι συμπαίκτες μου πατούσαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και αυτό μου έδινε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ένιωθα καλά στον αγωνιστικό χώρο και τα πήγαμε και καλά».

Για το ποια είναι η αγαπημένη του ομάδα και ο κορυφαίος τερματοφύλακας στον κόσμο: « Είμαι οπαδός της Ρεάλ. Κορυφαίος τερματοφύλακας είναι ο Μάνουελ Νόιερ. Είναι κάτι διαφορετικό από τους υπόλοιπους».

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ