SERIE A

Αταλάντα - Βενέτσια 4-0: Νίκη τετράδας με χατ τρικ του Πάσαλιτς

Ο Μάριο Πάσαλιτς της Αταλάντα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Παρί για τα προημιτελικά του Champions League 2019-2020 στο "Λουζ", Λισαβόνα | Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020
Ο Μάριο Πάσαλιτς της Αταλάντα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Παρί για τα προημιτελικά του Champions League 2019-2020 στο "Λουζ", Λισαβόνα | Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020 © 2020 DAVID RAMOS/ASSOCIATED PRESS

Ο Μάριο Πάσαλιτς με χατ τρικ ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης 4-0 της Αταλάντα επί της Βενέτσια για τη Serie A.

Ο Μάριο Πάσαλιτς έδωσε τη νίκη 4-0 στην Αταλάντα επί της Βενέτσια και διασφαλίζει τη θέση της στην τετράδα της Serie A έπειτα από 15 αγωνιστικές.

Ο Κροάτης επιθετικός σημείωσε χατ τρικ, με τα πρώτα δύο τέρματά του να σημειώνονται μέσα σε 12 λεπτά αγώνα. Οι "νεοφώτιστοι" δεν κατάφεραν να αντιδράσουν, με τους γηπεδούχους να είναι καταιγιστικοί και να κάνουν διαρκώς επιθέσεις. Στο 2ο ημίχρονο ο Τον Κοπμάινερς και ο Πάσαλιτς διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα, που φέρνει τους "μπεργκαμάσκι" στους ίδιους βαθμούς με την Ίντερ, αλλά με αγώνα περισσότερο.

Η Φιορεντίνα βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Σαμπντόρια, όμως όταν πήρε μπροστά, έφτασε στη νίκη 3-1 που τη φέρνει στις θέσεις της Ευρώπης. Ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 15', όμως λίγο αργότερα ο Χοσέ Καγεχόν έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς δεν μπορούσε να λείψει από τη λίστα των σκόρερ, φτάνοντας τα 29 σε 39 αγώνες πρωταθλήματος μέσα στο 2021 και ο Ρικάρντο Σοτίλ ολοκλήρωσε την αντεπίθεση των "βιόλα" στην εκπνοή του 1ου ημιχρόνου.

Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΑΛΑΝΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ