ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Αταλάντα: Ο Γκασπερίνι σκέφτεται την περίπτωση του Ντιέγκο Κόστα

Ο Ντιέγκο Κόστα στην αναμέτρηση της Ατλέτικο με την Μπαρτσελόνα
Ο Ντιέγκο Κόστα στην αναμέτρηση της Ατλέτικο με την Μπαρτσελόνα © 2020 BERNAT ARMANGUE / AP IMAGES

Ο Ντιέγκο Κόστα έχει προταθεί στην Αταλάντα, η οποία έχει ζήτημα στην επίθεση, με την περίπτωσή του να εξετάζεται από τον Γκασπερίνι, ο οποίος είναι ωστόσο σκεπτικός. Δεν έχει δικαίωμα να παίξει με τον Ολυμπιακό, αν αποκτηθεί.

Η Αταλάντα έχει ζήτημα στην επίθεση. Ο Ντουβάν Ζαπάτα είναι τραυματίας, ενώ ο Ρομπέρτο Πίκολι αγωνίζεται πλέον στην Τζένοα. Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο Ιταλίας, έχει βάλει σε σκέψεις τους μπεργκαμάσκι, οι οποίοι εξετάζουν να κινηθούν στην αγορά των ελευθέρων.

Σύμφωνα, με το calciomercato, ο Γκρατσιάνο Πελέ προτάθηκε, χωρίς η υπόθεσή του να προχωράει. Μία ακόμη περίπτωση είναι αυτή του Ντιέγκο Κόστα. Έχει μείνει ελεύθερος, μετά το πέρασμά του από την Ατλέτικο Μινέιρο.

Ο 33χρονος Βραζιλιάνος βρέθηκε κοντά στη Σαλερνιτάνα, ωστόσο το deal δεν πραγματοποιήθηκε. Ο Γκασπερίνι το σκέφτεται, ωστόσο όπως αναφέρει το δημοσίευμα, είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός.

Η Αταλάντα είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού για τα μπαράζ της φάσης των 16 του Europa League. Οι μπεργκαμάσκι κατέθεσαν την ευρωπαϊκή τους λίστα για τα ματς με τους ερυθρόλευκους και δεν έχουν δικαίωμα αλλαγής.

TAGS ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ