ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Αταλάντα: Ο Γκασπερίνι έκανε παράπονα για τη διαιτησία μετά την ήττα από την Κάλιαρι

Ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι στον πάγκο της Αταλάντα κατά τη διάρκεια αγώνα Champions League κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις | 29 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι στον πάγκο της Αταλάντα κατά τη διάρκεια αγώνα Champions League κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις | 29 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι ήταν απογοητευμένος μετά την εντός έδρας ήττα της Αταλάντα από την Κάλιαρι, με τον προπονητή της αντιπάλου του Ολυμπιακού στα μπαράζ για τους 16 του Europa League να μην κρύβει τα παράπονά του για τη διαιτησία.

Η Αταλάντα όχι μόνο δεν μπόρεσε να επιστρέψει στις επιτυχίες όπως επιθυμούσε αλλά γνώρισε και εντός έδρας ήττα από την Κάλιαρι στο Μπέργκαμο το μεσημέρι της Κυριακής, με αποτέλεσμα να κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη ζωή της στη μάχη που γίνει για την έξοδο στο νέο Champions League μέσω της κατάκτησης της 4ης θέσης.

"Στο πρώτο μέρος ήμασταν πάντα στο δικό τους μισό γήπεδο αλλά δεν βγάλαμε ποιότητα στο δεύτερο μέρος έγινε περίπλοκη η κατάσταση με την κόκκινη κάρτα στον Μούσο και χάσαμε μέτρα και αποστάσεις.

Θα πρέπει να ξαναβάλουμε το κεφάλι στη θέση του και να ανασχεδιάσουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα", δήλωσε ο προπονητής των μπεργκαμάσκι, που δεν άφησε ασχολίαστη τη φάση του 0-1 της Κάλιαρι.

"Είναι ξεκάθαρο πως ο Περέιρο παίρνει τη μπάλα με το μπράτσο του, το βλέπουν στο VAR αλλά δεν είναι αυτό χέρι, τότε τι θα πρέπει να σκεφτώ εγώ; Εντός έδρας δεν είμαστε πολύ τυχεροί με το VAR".

Πέρα πάντως από τη διαιτησία, ο "Γκασπ" μίλησε και για τις ευθύνες της δικής του ομάδας, λέγοντας: "Ήταν κακή η ομάδα και στο τέλος χάθηκαν όλα. Θα πρέπει να διαχειριζόμαστε καλύτερα τα κλειστά ματς βγάζοντας ποιότητα και χωρίς λάθη.

Θα πρέπει να ξαναβρούμε την ηρεμία μας και να σκεφτόμαστε λιγότερο τη βαθμολογία".

Όσον αφορά στο τραυματισμό του Ντουβάν Σαπάτα (μπήκε αλλαγή στο 58' και αποχώρησε αναγκαστικά στο 72'), είπε: "Θα δούμε μέσα στις προσεχείς ώρες, γλίστρησε και όταν σηκώθηκε, ένιωσε την ενόχληση που είχε στο παρελθόν".

TAGS ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ