PREMIER LEAGUE

Άστον Βίλα: Θετικός στον κορονοϊό ο Τζέραρντ

Ο Στίβεν Τζέραρντ ως προπονητής της Άστον Βίλια
Ο Στίβεν Τζέραρντ ως προπονητής της Άστον Βίλια © 2021 JON SUPER / AP IMAGES

Η Άστον Βίλα έκανε γνωστό το Σάββατο (25/12) πως ο προπονητής της, Στίβερν Τζέραρντ διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό, έπειτα από τον καθιερωμένο τεστ ανίχνευσης.

Ο κορονοϊός συνεχίζει να ταλαιπωρεί τις ομάδες ιδιαίτερα της Premier League, με τον προπονητή της Άστον Βίλα, Στίβεν Τζέραρντ να είναι το τελευταίο θύμα του ιού στην Αγγλία. Ως εκ τούτου, ο 41χρονος θα απουσιάσει από τις δύο προσεχείς αναμετρήσεις της ομάδας κόντρα σε Τσέλσι (26/12) και Λιντς (28/12).

Την ίδια στιγμή, οι αναβολές των αγώνων λόγω των κρουσμάτων του κορονοϊού συνεχίζονται στο αγγλικό πρωτάθλημα, αφού η Boxing day θα διεξαχθεί χωρίς τρία ματς, καθώς έχουν αναβληθεί τα Λίβερπουλ - Λιντς και Γουλβς - Γουότφορντ, όπως και η αναμέτρηση της Έβερτον με την Μπέρνλι. Συνεπώς, στη 19η αγωνιστική θα διεξαχθούν έξι ματς.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα (20/12), οι 20 ομάδες της Premier League συγκεντρώθηκαν για να συζητήσουν το ενδεχόμενο αναβολής της 20ης αγωνιστικής, που είναι προγραμματισμένη για το τριήμερο 28, 29 και 30 Δεκεμβρίου. Ο λόγος είναι η έξαρση του κορονοϊού και η επέλαση της μετάλλαξης "Όμικρον" στην Αγγλία. Ωστόσο, η πλειονότητα τάχθηκε κατά της αναβολής και πήρε την απόφαση να παραμείνει το πρόγραμμα ως έχει.

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ