ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Συμφωνία με την Άστον Βίλα για τον Κουτίνιο

ο Φελίπε Κοουτίνιο στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Λεβάντε στο Καμπ Νόου
ο Φελίπε Κοουτίνιο στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Λεβάντε στο Καμπ Νόου © 2021 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Η Άστον Βίλα ενισχύεται με τον Φελίπε Κουτίνιο καθώς οι βίλανς έχουν φτάσει σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για τον δανεισμό του Βραζιλιάνου. Απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις.

Στην Αγγλία, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φελίπε Κουτίνιο. Όπως αναφέρουν ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο και άλλα διεθνή ΜΜΕ, ο Βραζιλιάνος θα αγωνιστεί στο υπόλοιπο της σεζόν στην Άστον Βίλα.

Συγκεκριμένα, η Μπαρτσελόνα και οι βίλανς έχουν δώσει τα χέρια για τον δανεισμό του Κουτίνιο, με συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (7/1). Ο δανεισμός του Βραζιλιάνου θα διαρκέσει έως το τέλος της σεζόν και η αγγλική ομάδα θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του. Οι ανακοινώσεις αναμένονται μάλιστα εντός της ημέρας.

Ο Φελίπε Κούτινιο ήταν στη λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών της Μπαρτσελόνα, με τους μπλαουγκράνα να επιδιώκουν την εξοικονόμηση πόρων μέσω δανεισμών και πωλήσεων.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός μέσος αγωνίστηκε φέτος σε 16 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και έχει σκοράρει δύο γκολ στο πρωτάθλημα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ