CONFERENCE LEAGUE

Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Ο αγώνας δρόμου του Μαρτίνες για τη ρεβάνς και ο φυσιοθεραπευτής της εθνικής Αργεντινής

Aston Villa's goalkeeper Emiliano Martinez reacts during the English Premier League soccer match between West Ham and Aston Villa, at the London stadium in London, Sunday, March 17, 2024. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Aston Villa's goalkeeper Emiliano Martinez reacts during the English Premier League soccer match between West Ham and Aston Villa, at the London stadium in London, Sunday, March 17, 2024. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες παραμένει αμφίβολος ενόψει της ρεβάνς ανάμεσα στην Άστον Βίλα και τον Ολυμπιακό, ενώ δέχεται θεραπεία από τον φυσιοθεραπευτή της εθνικής Αργεντινής.

Την Πέμπτη (9/5, 22:00, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24) ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Άστον Βίλα σ' ένα ιστορικό παιχνίδι. Οι ερυθρόλευκοι, μετά τη νίκη τους με 4-2 στο Βίλα Παρκ, θέλουν να τσεκάρουν το "εισιτήριο" για τον τελικό του Conference League και να ζήσουν μία τεράστια βραδιά.

Στο πρώτο παιχνίδι, απόντας ήταν ο τιμωρημένος, αλλά και τραυματίας Εμιλιάνο Μαρτίνες. Ο Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής προπονήθηκε το Σάββατο, ωστόσο δεν ήταν 100% έτοιμος, ώστε να ακολουθήσει την ομάδα του στο Μπράιτον, όπου και ηττήθηκε 1-0.

Σύμφωνα με το birbinghamlive, ο Αργεντινός τερματοφύλακας κάνει αγώνα δρόμου, προκειμένου να αποδείξει την ετοιμότητά του στον Ουνάι Έμερι ενόψει της ρεβάνς στο Καραϊσκάκης. Μάλιστα, στόχος του είναι να επισπεύσει την διαδικασία.

Έτσι, δέχεται θεραπεία από τον φυσιοθεραπευτή τη εθνικής Αργεντινής, Πάμπλο Καπουτσέτι. Μάλιστα, ο Μαρτίνες μοιράστηκε και story στο Instagram από την θεραπεία στον κήπο του σπιτιού του.

Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Ο αγώνας δρόμου του Μαρτίνες για τη ρεβάνς και ο φυσιοθεραπευτής της εθνικής Αργεντινής
TAGS CONFERENCE LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ