PREMIER LEAGUE

Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Σίτι 1-2: Απέδρασε από το σπίτι του Τζέραρντ η πρωταθλήτρια

Ο Ρούμπεν Ντίας πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Άστον Βίλα
Ο Ρούμπεν Ντίας πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Άστον Βίλα @2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έκανε στάση ούτε στο Μπέρμιγχαμ όπου επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας της Άστον Βίλα και παραμένει στο κυνήγι της κορυφής, έναν πόντο πίσω από την πρωτοπόρο Τσέλσι.

Το εντυπωσιακό σερί της Μάντσεστερ Σίτι, με στόχο να ξαναπιάσει κορυφή στην Premier League, δεν σταματάει. Το βράδυ της Τετάρτης ήταν η σειρά της Άστον Βίλα να λυγίσει από την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, με την πρωταθλήτρια να επικρατεί 2-1 υποχρεώνοντάς την στην πρώτη της ήττα με τον Στίβεν Τζέραρντ στο τιμόνι της και να φτάνει τις έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τους φιλοξενούμενους να παίρνουν δίκαια το προβάδισμα στο 27' με τον Ρούμπεν Ντίας, για να έρθει το 2-0 στο 43ο με μεγαλειώδες τρόπο, με τον Μπερνάρντο Σίλβα να ολοκληρώνει ιδανικά αντεπίθεση των γαλάζιων με ασύλληπτο μονοκόμματο σουτ με το αριστερό μέσα από την περιοχή μετά από σέντρα του Ζεσούς από τα δεξιά.

Οι βίλανς μείωσαν σε 2-1 στο 47' με τον Γουότκινς και στη συνέχεια έφεραν σε αρκετά αμήχανη θέση τους πολιτες κυνηγώντας την ισοφάριση, όμως η Σίτι άντεξε στην πίεση και πήρε ένα σπουδαίο διπλό, φτάνοντας τις έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Βίλα από τότε που ανέλαβε το τιμόνι της ο Στίβεν Τζέραρντ, με την Σίτι από την πλευρά της να πανηγυρίζει την 8η σερί νίκη της απέναντι στην ομάδα του Μπέρμιγχαμ μετρώντας μάλιστα 25-4 γκολ σε αυτό το διάστημα.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Μαρτίνες, Κας, Κόνσα, Μινγκς, Τάργκετ (67' Τσουκουεμέκα), ΜακΓκιν, Νακάμπα (77' Σανσόν), Λουίζ, Μπουεντία, Γουότκινς, Μπέιλι (31' Γιανγκ)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Κανσέλο, Ντίας, Άκε, Ζιντσένκο, Φερναντίνιο, Ρόδρι, Μπερνάρντο Σίλβα, Ζεσούς (87' Γκρίλις), Μαχρέζ, Στέρλινγκ

Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής:

Τα καλύτερα στιγμιότυπα:

Νιούκαστλ - Νόριτς 1-1

Λιντς - Κρίσταλ Πάλας 1-0

Έβερτον - Λίβερπουλ 1-4

Γουότφορντ - Τσέλσι 1-2

Γουέστ Χαμ - Μπράιτον 1-1

Σαουθάμπτον - Λέστερ 2-2

Η βαθμολογία:

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ