STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας Τρίπολης: Ευγενική πρωτοβουλία των παικτών, ενίσχυσαν οικονομικά τον έρανο για τον οπαδό του ΠΑΣ

Αστέρας Τρίπολης: Ευγενική πρωτοβουλία των παικτών, ενίσχυσαν οικονομικά τον έρανο για τον οπαδό του ΠΑΣ
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αστέρα Τρίπολης INTIME

Οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης προχώρησαν σε μια αξιέπαινη ενέργεια, καθώς συνείσφεραν οικονομικά στον "κουμπαρά" των φίλων του ΠΑΣ Γιάννινα για τον συνοπαδό τους, τον 30χρονο Δημήτρη, που δίνει τη δική του μάχη για την υγεία μετά το οπαδικό επεισόδιο στην πόλη στις αρχές του Απριλίου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης 1-0 στους Ζωσιμάδες, με το αγωνιστικό κομμάτι να περνάει για πολλούς λόγους σε δεύτερη μοίρα, καθώς με αυτό το αποτέλεσμα και οι δύο ομάδες έσωσαν και μαθηματικά την κατηγορία.

Επιπλέον οι παίκτες των Αρκάδων προχώρησαν σε μια αξιέπαινη κίνηση, καθώς σύμφωνα με τους οπαδούς των Ηπειρωτών, ενίσχυσαν και εκείνοι οικονομικά την προσπάθειά τους για να συγκεντρωθούν χρήματα για τον 30χρονο Δημήτρη, ο οποίος ήταν θύμα του οπαδικού επεισοδίου στην περιοχή Σεισμόπληκτα στις αρχές Απριλίου. Ο 30χρονος βγήκε από τη ΜΕΘ πριν από μερικές ημέρες, αλλά συνεχίζει να δίνει τη μάχη για την υγεία του.

Μάλιστα οι φίλοι του ΠΑΣ δεν προσέγγισαν τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα, οι οποίοι πήραν πρωτοβουλία και προχώρησαν σε αυτή την κίνηση, δείχνοντας ότι η αντιπαλότητα στο ποδόσφαιρο πρέπει να διαρκεί μόνο 90 λεπτά και σε... κόσμιο πλαίσιο.

Λίγες ώρες μετά ο ΠΣΑΠΠ με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χαιρέτισε την κίνηση των Αρκάδων, λέγοντας ότι στο ποδόσφαιρο μας ενώνουν τόσα πολλά και δεν μας χωρίζει τίποτα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ