ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΟΠΑΔΩΝ

Βγήκε από τη ΜΕΘ το θύμα της οπαδικής επίθεσης στα Ιωάννινα

Βγήκε από τη ΜΕΘ το θύμα της οπαδικής επίθεσης στα Ιωάννινα

Ο 30χρονος Δημήτρης, που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο οπαδικό επεισόδιο στην πόλη των Ιωαννίνων στις αρχές του Απριλίου, εξήλθε από τη ΜΕΘ, παρουσιάζοντας αισθητά σημάδια βελτίωσης στην υγεία του.

Βγήκε από τη ΜΕΘ, όπου νοσηλευόταν ο 30χρονος Δημήτρης, μετά από άγριο οπαδικό επεισόδιο στην πόλη των Ιωαννίνων στις αρχές του Απριλίου.

Ο Δημήτρης είχε δεχθεί χτυπήματα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και να υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Μετά από αρκετές ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείο, η κατάσταση της υγείας του έδειξε σημάδια βελτίωσης κι έτσι ο 30χρονος μεταφέρθηκε στη νευροχειρουργική πτέρυγα, όπου θα παραμείνει έως ότου κριθεί σκόπιμο.

Θυμίζουμε ότι πριν από μερικές ημέρες οι παίκτες του ΠΑΣ του αφιέρωσαν το γκολ που σημείωσαν στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι τέσσερις ημεδαποί οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα, επιβαίνοντες σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, ακινητοποιήθηκαν από τους επτά υπόλοιπους κατηγορούμενους και οπαδούς του Ολυμπιακού, που επέβαιναν σε τρία συνολικά Ι.Χ. αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή μεταξύ τους.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, 3 αυτοκίνητα κλείνουν το δρόμο σε ένα άλλο όχημα. Οι επιβαίνοντες σε αυτά βγαίνουν έξω και επιτίθενται στα 4 άτομα που ήταν στο αυτοκίνητο που ακινητοποιήθηκε. Αφού τους ξυλοκόπησαν τράπηκαν σε φυγή.

TAGS ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΟΠΑΔΩΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ