STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας - Δόξα 1-0

Αστέρας - Δόξα 1-0
Περόνε INTIME SPORTS

Σε ένα μέτριο ματς με λίγες ευκαιρίες ο Αστέρας επικράτησε της Δόξας με 1-0 χάρη στο γκολ του Περόνε στο 54ο λεπτό (videos).

Ο Αστέρας Τρίπολης στάθηκε αρκετά τυχερός στο παιχνίδι αφού σε δυο φάσεις θα μπορούσε να φάει γκολ, όμως σε μία αντεπίθεση σκόραρε το νικητήριο τέρμα.

Η Δόξα στάθηκε καλά αλλά για ακόμα μία φορά οι παίκτες της ήταν κακοί στην τελική προσπάθεια.

Γήπεδο: Αστέρα

Διαιτητής: Ντίτσος (Πρέβεζας)

Α' Βοηθός: Ελευθερίου (Αθηνών)

Β' Βοηθός: Γεωργαράκος (Αθηνών)

4ος: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Παρατηρητής: Μαυρόπουλος (Μακεδονίας)

Καιρός: Νεφώσεις κατά περιόδους

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Χακόμπο, Τσαμπούρης, Αλβάρεζ, Κουρμπέλης (Λαδάκης 73'), Πιπίνης, Ουσέρο, Φορμίκα, Ράγιος, Μπρέσκα, Σολάκης (Χούλι 56'), Μπακασέτας (Περόνε 45').

Δόξα Δράμας (Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Σικαλιάς, Γελαδάρης, Τριποτσέρη, Βέρτζος (Κυβελίδης 70'), Αραβίδης, Λίμα, Σοϊλέδης (Ρούτσης 74'), Παπαδόπουλος, Ουέλιγκτον, Βιάνα (Καπέλ 81').

Σκόρερ: Περόνε (σουτ 54')

Κάρτες: Ουσέρο (κίτρινη 47'), Κουρμέλης (68' κίτρινη), Σοϊλέδης (κίτρινη 69'), Περόνε (κίτρινη 85'), Κυβελίδης (κίτρινη 87')

Λίγα πράγματα...

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να έχουν όρεξη για ποδόσφαιρο, όμως όσο περνούσαν τα λεπτά δεν βλέπαμε φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες.

Χαρακτηριστικό είναι πως η πρώτη καλή στιγμή έγινε στο 24ο λεπτό, όταν ο Παπαδόπουλος βρέθηκε φάτσα με τον Χακόμπο και έκανε το πλασέ. Ο Χρήστος Πιπίνης όμως λίγο πριν περάσει τη γραμμή η μπάλα την έστειλε σε κόρνερ.

Είκοσι λεπτά αργότερα η ομάδα της Δόξας έχασε άλλη μία ευκαιρία, όταν ο Ουέλινγκτον βρέθηκε σε καλή θέση στο ύψος της μεγάλης περιοχής κι έκανε το σουτ, όμως ο Χακόμπο για ακόμα μία φορά μπλόκαρε σταθερά.

Παραλίγο γκολ και... γκολ!

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Αστέρα να μπαίνει ορεξάτος και στο 51ο λεπτό να χάνει μια καλή ευκαιρία. Ο Ράγιος εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Περόνε πήρε, μόνος, την κεφαλιά όμως ο Σέρεμετ ήταν σε καλή θέση και μπλόκαρε.

Η Δόξα έφτασε μία ανάσα από το γκολ δυο λεπτά αργότερα. Ο Παπαδόπουλος έκανε εντυπωσιακό γύρισμα στον Αραβίδη που εξ επαφής δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στην επόμενη φάση ο Αστέρας άνοιξε το σκορ με τον Περόνε, μετά από κάθετη μπαλιά του Άλβαρες, με τον Αργεντινό να πλασάρει ωραία.

Στην επόμενη φάση η Δόξα έφτασε στην ισοφάριση όμως ο Ουέλινγκτον μόνος απέναντι από τον Χακόμπο έστειλε τη μπάλα άουτ.

Μία σου και μία μου

Στο 73ο λεπτό είχαμε από μία αναγκαστική αλλαγή για την κάθε ομάδα, καθώς Τσαμπούρης και Σοϊλέδης τραυματίστηκαν και πέρασαν εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο Αστέρας έφτασε μία ανάσα από το 2-0 στο 78π, όταν ο Χούλι μόνος του έκανε το σουτ όμως ο Σέρεμετ έπεσε και έδιωξε με τα πόδια.

Το κλειδί του αγώνα

Ο Αστέρας Τρίπολης στάθηκε τυχερός στο διάστημα 53'-57' αφού αντί να δεχθεί γκολ, πέτυχε. Σε καλή βραδιά ο Σέρεμετ όπως και ο Χακόμπο.

Τα στατιστικά του αγώνα

1

Γκολ

0

1

Ασίστ

0

9

Τελικές προσπάθειες

12

2

Σουτ εντός μεγάλης περιοχής

2

3

Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής

9

4

Κεφαλιές

1

6

Αποκρούσεις

4

10

Επεμβάσεις

17

28

Κλεψίματα

29

12

Φάουλ

25

4

Οφσάιντ

3

5

Κόρνερ

2

68

Λάθη

64

7/22

Γεμίσματα

5/14

Το φιλμ του αγώνα

24' Ο Πιπίνης θα διώξει πάνω στη γραμμή το σουτ του Παπαδόπουλου

51' Κεφαλιά του Περόνε μπλοκάρει ο Σέρεμετ

53' Σουτ του Αραβίδη η μπάλα πάνω από τα δοκάρια

54' Γκολ ο Αστέρας με πλασέ του Περόνε

56' Ο Ουέλιγκτον μόνος με τον Χακόμπο θα πλασάρει άουτ

67' Σουτ του Σοϊλέδη η μπάλα στην αγκαλιά του Χακόμπο

78' Σουτ του Χούλι έδιωξε με τα πόδια ο Σέρεμετ

94' Λήξη αγώνα

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ