STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας - Παναθηναϊκός: Επεισόδιο Παπαδόπουλου - Διούδη στα αποδυτήρια και σύρραξη

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης του Αστέρα με τον Παναθηναϊκό
Ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης του Αστέρα με τον Παναθηναϊκό EUROKINISSI SPORTS

Το τρίτο ημίχρονο του αγώνα Αστέρας - Παναθηναϊκός είχε νεύρα μεταξύ Παπαδόπουλου και Διούδη και σύρραξη στα αποδυτήρια του γηπέδου της Τρίπολης.

Η αναμέτρηση Αστέρας - Παναθηναϊκός είχε και τρίτο ημίχρονο με νεύρα, ένταση, σύρραξη ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και όχι μόνο και μεγάλους πρωταγωνιστές τους Νίκο Παπαδόπουλο και Σωκράτη Διούδη.

Ο γκολκίπερ των Αρκάδων όταν ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έπεσε κάτω στις καθυστερήσεις του αγώνα μετά από μαρκάρισμα του Ιγκλέσιας και μετά τα σπρωξίματα που είχε με τον Τιλίκα και τον Αλί Μπαμπά πήγε και του ζήτησε τον λόγο προκειμένου να σηκωθεί.

Μετά και το γκολ που πέτυχε ο Παπαδόπουλος πανηγύρισε έξαλλα απευθυνόμενος προς τον πράσινο πάγκο ενώ μετά έπεσε και ο ίδιος κάτω για να κάνει καθυστερήσεις, τονίζοντας στη "NOVA" μάλιστα πως έκανε θέατρο θέλοντας να περάσει ένα μήνυμα.

Με το τέλος του αγώνα ο Παπαδόπουλος βρέθηκε στα αποδυτήρια για να ζητήσει από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και τον Διούδη συγνώμη. Ο διεθνής γκολκίπερ των πράσινων όμως ο οποίος έχει παίξει συμπαίκτης στις μικρές εθνικές ομάδες με τον Παπαδόπουλο δεν ήθελε να ακούσει τη συγνώμη του και οι άνθρωποι των πράσινων προσπάθησαν να τον βγάλουν εκτός αποδυτηρίων.

Εκεί παρενέβησαν και οι άνθρωποι του Αστέρα και κάποιοι συμπαίκτες του που είχαν πάει μαζί με τον Παπαδόπουλο στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και υπήρξε ένταση με αρκετούς εξ αυτών να αναγκάζονται να βγουν στον αγωνιστικό χώρο πριν τα πράγματα ηρεμήσουν εκ νέου.

Μάλιστα στην εμφάνιση του ξανά στον αγωνιστικό χώρο ο Νίκος Παπαδόπουλος ήταν με σκισμένο μπουφάν όπως δείχνει και η φωτογραφία.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ