STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας - Λεβαδειακός 0-1: Απέδρασε από την Τρίπολη με Γιαννιώτα και συνεχίζει τη μάχη της σωτηρίας

Οι παίκτες του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στον Αστέρα
Οι παίκτες του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στον Αστέρα EUROKINISSI

Ο Λεβαδειακός επικράτησε 1-0 του Αστέρα χάρη στο γκολ του Γιαννιώτα στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης. Ανάσα για τους Βοιωτούς που συνεχίζουν τη μάχη για τη σωτηρία τους.

Ο Λεβαδειακός απέδρασε από την Τρίπολη με ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Οι Βοιωτοί επικράτησαν 1-0 του Αστέρα για την 3η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League και έτσι πήραν μία ανάσα και συνεχίζουν τη μάχη για τη σωτηρία.

Αστέρας - Λεβαδειακός 0-1: Απέδρασε από την Τρίπολη με Γιαννιώτα και συνεχίζει τη μάχη της σωτηρίας

Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Γιάννης Γιαννιώτας στο 36ο λεπτό του παιχνιδιού με ασίστ του Γερεμέγεφ. Κάπως έτσι, ο Λεβαδειακός έφτασε τους 22 βαθμούς και παραμένει ουραγός στο -1 από τη Λαμία και στο -2 από Ιωνικό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Το ματς

Ο Αστέρας θέλησε να έχει τον έλεγχο της μπάλας, με τον Λεβαδειακό να ψάχνει την στιγμή του στην κόντρα. Στο 3' ο Κρέσπι έκανε το γέμισμα προς την περιοχή, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα οι Βοιωτοί απάντησαν με ευκαιρία του Νίκα.

Ο ρυθμός ήταν χαμηλός με τους φιλοξενούμενους να έχουν νέα καλή στιγμή με πλασέ του Γερεμέγεφ που απέκρουσε ο Τσιφτσής. Αμέσως μετά απάντησε ο Μπαράλες, ωστόσο το 0-0 παρέμεινε.

Στο 36' ο Λεβαδειακός βρήκε την στιγμή του. Ο Γερεμέγεφ πήρε την μπάλα από τα δεξιά, πάτησε στην περιοχή, ντρίμπλαρε ωραία τον Άλβαρες και τροφοδότησε τον Γιαννιώτα, ο οποίος σκόραρε. Το γκολ αρχικά δεν μέτρησε για οφσάιντ, ωστόσο μετά την τοποθέτηση των γραμμών η απόφαση άλλαξε.

Ο Λεβαδειακός ήταν εκείνος που μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος, πατούσε στην περιοχή του Αστέρα, όμως δεν έγινε τόσο απειλητικός, όσο θα ήθελε. Σταδιακά οι Αρκάδες άρχισαν να παίρνουν τον έλεγχο.

Είχαν δύο τελικές με τον Σίτο (62') και τον Ιγκλέσιας (68'), την ώρα που ο Λεβαδειακός προσπαθούσε να υπερασπιστεί το προβάδισμα που είχε από το πρώτο μέρος και να χτυπήσει στην κόντρα.

Στο 82ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι καρδιοχτύπησαν. Ο Τιλίκα ανατράπηκε στην περιοχή, με τον βοηθό να σηκώνει το σημαιάκι του για οφσάιντ. Έγινε έλεγχος και η αρχική απόφαση δεν άλλαξε. Το σκορ παρέμεινε μέχρι το φινάλε, με τον Λεβαδειακό να πανηγυρίζει μία σπουδαία νίκη.

Αστέρας - Λεβαδειακός 0-1: Απέδρασε από την Τρίπολη με Γιαννιώτα και συνεχίζει τη μάχη της σωτηρίας

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιφτσής, Γκαρθία, Ατιένθα, Καστάνιο, Άλβαρες, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (84' Ντεμιντένκο), Κρέσπι (56' Σίτο), Γκαρντάβσκι (46' Τιλίκα), Μπαρτόλο, Μπαράλες (56' Κωστέας)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Γκροφ, Λιάγας, Βινίσιους, Παζ (57' Δούμτσιος), Τσάπρας, Χαμόντ (46' Μπελμόντ), Μεχία, Παναγιώτου (57' Βήχος), Νίκας, Γιαννιώτας (84' Ντεντάκης), Γερεμέγεφ (88' Σακό)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ