ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας: Επιβεβαίωσε ότι κράτησε ποσοστό μεταπώλησης για τον Αντζουλά

Ο Γιώργος Αντζουλάς από παιχνίδι του Αστέρα για τα playout της σεζόν 2019-20 | 18 Ιουλίου 2020
Ο Γιώργος Αντζουλάς από παιχνίδι του Αστέρα για τα playout της σεζόν 2019-20 | 18 Ιουλίου 2020 EUROKINISSI

Ο Αστέρας ανακοίνωσε την πώληση του Γιώργου Αντζουλά στην Ούιπεστ επισημαίνοντας ότι διατήρησε ποσοστό μεταπώλησης επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του SPORT24.

Μια μεταγραφή την οποία σας είχαμε αποκαλύψει από τις 27 Ιανουαρίου ανακοίνωσε ο Αστέρας. Ο Γιώργος Αντζουλάς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ούιπεστ η οποία είχε ανακοινώσει την απόκτησή του στις 28/01.

Οι Αρκάδες με τη σειρά τους επισημοποίησαν την πώληση του παίκτη επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του SPORT24 ότι διατήρησαν ποσοστό μεταπώλησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα: "Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, Γιώργου Αντζουλά στην ομάδα της Ουγγαρίας, Újpest FC. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.

Ευχόμαστε στον Γιώργο Αντζουλά κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του και αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά που ακόμη ένα παιδί που προέρχεται από τις Ακαδημίες του συλλόγου μας θα αγωνίζεται σε πρωτάθλημα του εξωτερικού".

Επιπρόσθετα ο Αστέρας ανακοίνωσε και την απόκτηση του Αλάγκμπε, ο οποίος βέβαια έχει ήδη αγωνιστεί με τη φανέλα της ομάδας στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την επιστροφή του ποδοσφαιριστή, Oluwatobiloba Adefunyibomi Alagbe, στην ομάδα μας, μετά τον δανεισμό του στην ομάδα του Λουξεμβούργου, Progrès Niederkorn".

Από την πλευρά του ο παίκτης δήλωσε: "Νιώθω πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου στο δυναμικό του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες της ομάδας, τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν.

Επιστρέφω στον ΑΣΤΕΡΑ έχοντας γεμίσει με νέες ποδοσφαιρικές εμπειρίες και με την υπόσχεση ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα όποτε με χρειαστεί. Αισθάνομαι ότι για εμένα μια νέα πρόκληση μόλις ξεκίνησε".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ