ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας: Δικός του για τρία χρόνια και ο Κέβιν Σόνι

Ο Κέβιν Σόνι από παιχνίδι της Εσπανιόλ με την Χετάφε για τη La Liga | 24 Νοεμβρίου 2019
Ο Κέβιν Σόνι από παιχνίδι της Εσπανιόλ με την Χετάφε για τη La Liga | 24 Νοεμβρίου 2019 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Ο Αστέρας έκανε γνωστό και επίσημα πως ο 23χρονος εξτρέμ από το Καμερούν, Κέβιν Σόνι, με θητεία σε Ισπανία και Γαλλία υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Αρκάδες.

Η μεταγραφική ενίσχυση του Αστέρα Τρίπολης συνεχίζεται με τους Αρκάδες μετά τον Ασιέρ Μπενίτο να ανακοίνωνουν το Σάββατο (12/6) το πρωί την απόκτηση του 23χρονου εξτρέμ από το Καμερούν, Κέβιν Σόνι, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ισπανία και Γαλλία με τις φανέλες των Εσπανιόλ και Μπορντό αντίστοιχα.

Ο Σόνι προέρχεται από τις ακαδημίες των Γάλλων απ' όπου μεταπήδησε στην Ισπανία και αγωνίστηκε μεταξύ άλλων με την Εσπανιόλ αλλά και τις δεύτερες ομάδες των Βιγιαρεάλ και Θέλτα ενώ άνηκε στην Χιρόνα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Kevin Soni με μεταγραφή από την Girona. Γεννημένος στις 17 Απριλίου 1998 στην πόλη Douala του Καμερούν, ο Kevin Soni αγωνίζεται ως εξτρέμ και επιθετικός. Ο νέος ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2024 και επέλεξε τον αριθμό 26 για τη φανέλα του.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Bordeaux B 33 (5)

Bordeaux 2

Pau 15 (2)

Girona 7

Peralada 46 (6)

Espanyol B 18 (3)

Espanyol 1

Villareal B 7

Celta B 13 (5)

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ

"Είμαι χαρούμενος και πολύ περήφανος που υπογράφω για αυτήν την υπέροχη ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΣΤΕΡΑ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Τώρα είναι η σειρά μου να δείξω ότι δεν έκαναν λάθος μαζί μου".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ